Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-11-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-11-11

Kedves Jucó!
A szívem szaggat. Most olvastam egy cikket egy híres focistáról, Robert Enkéről, aki nem tudta kiheverni a három évvel ezelőtt meghalt kétéves kislánya elvesztését és tegnap este egy vonat elé vetette magát. Elolvastam a cikket, megnéztem az emlékére készített videót, és így a könnyek, így. 160-nal ment a vonat, reméelm, nem szevedett sokat. De megértem, hogy megtette. Pedig nemrég örökbe fogadtak egy nyolchónapos gyereket, de szerinetm nem tudta elfogadni a szívbeteg lánya helyett kapott gyereket. Nem tudom, érted-e, mit akarok írni. Bemásolom ide a cikket, amit az imént olvastam: http://sportgeza.hu/futball/2009/11/11/semmi_jel_nem_utalt_enke_halalara/
Csak az értheti ezt meg, akinek van gyereke, mint nekem is van egy, meg még egy. Bár azt mondom, az öngyilkosságra nincs mentség, de ezt valahogy megértem. Én sem bírnék elhordozni egy ekkora terhet, tudom, kárhozat lenne a vége. Nem is értem, azok, akik elvesztik a gyereküket, hogy tudják túlélni. Mert én belehalnék. Egyedül, ami életben tarthat valakit, az az, hogy van másik gyerek, vagyis testvér.
Na, mindegy, pedig másról akartam ma írni, de ez most mindent felülír. Tegnap volt a mercédesz sorsolása, ami nagyon nagy izgalommal járt. Biztos fogytam egy kilót. Több ezer ember leste minden mozdulatom, soha nem volt és szerintem nem is lesz ilyen élményem.
Na, majd holnap elmondom részletesen, ha el nem felejtem. De akkora élmény volt, hogy este alig tudtam elaludni.
Nem értem, miért nem írsz esemest, mikor szoktam küldeni neked pénzt a telefonodra. Mondjuk azon nem csodálkozom, hogy magadtól nem küldesz, de amikor kérdezek valamit, pl. azt, hogy megyünk-e Dobogókőre vasárnap, arra írhatnád, hogy nem.
Na, mindegy, nem mintha szokatlan lenne ez, csak nem értem.
Most viszont mennem kell, mert sok a munka, Edidke, a junior szövegíró egy hőemelkedéssel két hete otthon fekszik, a kicsike. Érdekes. Én meg írom helyette a szórólapokat. Nem bírom az ilyen betegeskedőket. Mert szerintem semmi baja, már ezt a kéthetes táppénzt eljátszotta az idén háromszor is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat