Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-02-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-02-01

Kedves Jucó!
Pénteken nem tudtam írni, mert a családban történt egy haláleset. Nem ismered az illetőt, ezért nem hinném, hogy érdekelne különösebben, mi történt. Röviden csak annyi, hogy az a vadász ismerősöm csütörtökön hajnalban gondolt egy merészet, és megette a puskacsövet, és lepukkantotta a kis fejét. Ezért csütörtökön nem is jöttem dolgozni, pénteken meg annyi munka jött össze, hogy nem tudtam írni.
De a lényeg, hogy a gyerekem elkezdett mászni hétvégén, tegnap meg egyenesen felült kétszer is. Meg a kommunikáció egy magasabb szintjére lépett. Vagyis idáig csak utánozott, ha cuppantottam neki, visszacuppantott, ha hihegtem, visszahihegett. Most meg felesel, vagyis rájött, hogy nem kell mindenben egyetértenie velem: reggel hihegtem neki, erre ő meg cuppantott egyet. Akkor elkezdtem cuppogni, ő rámnézett huncutul és hihegett. Szóval feleselt. Lassan elkezd úgy mászni, mint te, mikor a hálózsákodban is úgy tudtál rohanni, hogy alig tudtalak utolérni. Ezzel szemben Szonja, Erik gyereke – aki tegnap volt egyéves – három napja ült fel először, és még mindig nem mászik. Pedig Zommer Zsófia nagyon fésüli a haját, hogy viszi úszni, ami nagyban elősegíti a mozgáskoordinációja fejlődését. Úgy látszik, nem úszik eleget. Mert idáig csak feszt beteg volt. Igaz, anyatejet is csak egyhónapos koráig kapott, utána meg nagyjából tápszert, vagyis még 3-4 hónapig szopott, de csak alig. Meg nem kell szerintem mindennap vinni táncházba, úszni, barátnőkhöz, babaszínházba, babakoncertre. Mert egy egyéves gyereknek kiszámíthatóság, biztonság kell, nem pedig Fellegi Ádám zongoraművész babajátéka. Szóval túlzásba viszi az egészet Zsófi. De hát úgy gondolja, csak így lehet turbógyereket csinálni, kozmopolitát, aki minden országban, szituációban megállja a helyét. Lehet, de én ezzel nem értek egyet. Majd meglátjuk.
Lassan mennem kell dolgozni, de elég ideges vagyok e miatt az öngyilkosság miatt. Nehéz túllépni rajta. Ebből is látom, milyen nevetséges, ha valaki így szökik el a problémái elől. Soha nem tisztázza magát, mindig csak ő lesz, aki gyáván megfutamodott.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat