Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-02-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-02-08

Kedves Jucó!
Pénteken nem írtam, mert falura mentem temetésre. De ma, hétfőn itt vagyok. Tegnap azért örültem volna, ha írsz egy kis esemest, mert tegnap volt a születésnapom. De hát kiment a fejedből, ahogy a karácsonyt is elfelejtetted. Illetve küldtél esemest, de egy kis gyöngymalacot sem csináltál. Bár nem bánom, mert ha az alatt az idő alatt tanultál a vizsgáidra, akkor nem baj. De azért nagyon örültem volna legalább egy esemesnek tegnap. De hát ez jutott.
Van egy új kolléganőm, Jabba, hatalmas baba, de nagyon ügyes, de erről már többször írtam. Szóval képetlen beérni időben, biztos nehezen mozgatja be a hatalmas 15 kilóját. Mert tényleg annyi. Már beszéltem vele, hogy ez nem helyes, és probléma lesz ebből, akkor nagyon megijedt, és már kilenc előtt öt perccel bent volt, másnap már 9 után öt percet késett, most meg megint ott járunk, hogy kilenc óra 20, és se híre, se hamva. Azt mondja, nem tud felkelni, csak fekszik, és nem tér magához a kábulattól. De hát ez nem magyarázat. Nem értem én az ilyen embereket. Akkor miért nem sportol vagy sétál, valamit segítene.
Tegnap este voltam tornikázni, mert a gyerekem falun van az anyjával egy hétig, úgyhogy most azt csinálok, amit akarok. Így minden este megyek tornázni meg a szaunába is belippenek. Nagyon jó kis muri a szauna. Igaz, ezt sem tudom normálisan csinálni: ötször megyek vissza a 100 fokba, amikor meg kijövök, belehuppanok a jeges vízbe ötször egy percre. Aminek az a vége, hogy éjjel ráz a hideg, annyira kimerül a szervezetem. De nem bánom, jól betakarózom. Mama mindig mondta, hogy semmit nem tudok normálisan csinálni. Például, ha főztem levest, akkor egy fazékkal főztem, nem olyan kis helyes fazekacskával, amiből az ember egyszer tud enni. Mert mamának elég két evőkanálnyi leves. Meg, ha süteményt sütöttem, akkor minden hétvégén csináltam, nem pedig havonta egy kis tepsivel. Hát ilyen vagyok, ez jutott.
Közben Jabba is befutott, 9:27-kor. De hát mit tegyek, ha nem tud felkelni. Remélem, te nem vagy ilyen elkésős. De mondjuk te nem sokat aludtál kilencig, tízig, főleg a gimnázium alatt. Szegénykém, mégsem volt olyan főnyeremény az a vidék. Elég messze van.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat