Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-06-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-06-21

Kedves Jucó!
Régen volt már ilyen, ami tegnap éjjel történt velem. Este hallgattam a rádiót, és elnyomott a buzgóság, de csak rövid nadrág volt rajtam meg egy póló. És a lakás, ahol most a felújítás miatt lakom, tiszta pára meg hideg, talán még a Boróka utcánál is rosszabb. Szóval ott ülök egy órát, aztán gondoltam már le kéne feküdni, meg elég hideg is van. úgyhogy lefeküdtem, de még mielőtt elaludtam volna, éreztem, hogy nagyon hideg van. meg párás is volt a levegő, az ágy is elég nyirkos. Aztán elaludtam, de egy fél órára rá felébredtem, hogy ráz a hideg. Teljesen összekucorodtam, de így is félpercenként vacogott a fogam. Azon gondolkoztam, hogy kéne egy pokróc, mert nem élem meg így a reggelt, de sehogy sem tudtam rávenni magam, hogy kimásszak az ágyból. Eltelhetett így vagy fél óra, mikor elhatároztam, hogy várok öt hideglelésrohamot, aztán egy életem, egy halálom, megcsinálom, kikászálódom, és az ágy végében lévő pokrócot magamra rántom. De sajnos nem ott volt, hanem a szoba túlsó végén, úgyhogy visszakucorodtam egy újabb félórára. Aztán összeszedtem magam, és neki az éjszakának. Szörnyű volt. Már arra gondoltam, valami maláriás szúnyog csíphetett meg a Millenáris parkban.
Így legutoljára akkor jártam, mikor a Tátrában voltam, és egy egész napos gyaloglás után este eldőltem félmeztelen egy órára, aztán meg úgy rázott a hideg, mint életemben még soha. Aztán meg annyira izzadtam, hogy tényleg csepegett volna a pólómból a víz, ha kicsavarom reggel. Jó büdös lehettem. Szóval ha hideg van, jobb ha betakarózol, mégf akkor is, ha nem érzed a hideget. Főleg, ha párás az idő, akkor valahogy sokkal gyorsabban kihűl az ember.
Lassan célegyenesbe ér a lakásfelújítás, a parkettát rakják a héten, a csempéket ragasztják, festenek hamarosan. Szóval már inkább össze felé rakják a lakást, mint szétverik.
Csütörtöktől szabadságon leszek, vagyis két napig nem fogok írni. Csütörtökön azért, mert a gyerekemnek születésnapja lesz, és elmegyünk vele az Állatkertbe, mert az állatokat nagyon szereti, főleg a majmot meg a kutyát. Pénteken meg csaptelepet kell venni. Úgyhogy akkor nem tudok írni. Szóval úgy gondoltam, hogy a gyerek születésnapjára élményt kap és slussz. Persze azért vettem neki egy kis plafonra szerelhető hintát is, amit már szombaton odaadtam neki, mert nem bírtam kivárni a születésnapját.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat