Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-02-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-02-27

Kedves Jucó!
Hej, hej, hej, ma reggel, ahogy jöttem dolgozni, nagy dugó volt, mindenki sietett. Ahogy kanyarodtam, volna be egy utcába, egy fiatal anyukát vettem észre, ahogy a gyerekével karján siet a szakadó esőben. Egy óvatlan mozdulattal azonban megcsúszott egy hófolton és elesett. Szegény, próbált úgy esni, hogy a gyerek essen a legkisebbet, de nem nagyon sikerült. Úgyhogy mindketten jó nagyot vágódtak. Mondanom se kell, a gyerek neki ordítani, az anyukának meg nagyon fájhatott a lába, mert alig bírt feltápászkodni. Fehér sapka volt rajta. Az autósok meg csak bámultak, és amint zöldet kaptak, neki rohanni, kerülgetni őket. Csak egy, csak egy autós vállalta, hogy megáll, és akár így el is késik a munkahelyéről. És ez az autós még be is ültette őket a kocsijába – nem érdekelte, hogy vizes, sáros a kabátjuk –, és elvitte őket a közeli óvodáig. Szerintem kitalálod, ki volt ez a hős.
Kicsit késtem ma reggel, úgyhogy gyorsan írok. Szakad az eső, este megyek színházba, de semmi kedvem, mert a Katona József helyett véletlenül a József Attilába vettem jegyet. Ráadásul hétre, úgyhogy nagyon oda kell lépnem, hogy odaérjek, és a legrosszabb, hogy fogalmam sincs, ott hol lehet megállni. Úgyhogy nincs kizárva, hogy időben ott leszek, viszont azért kések el, mert nem lesz parkolóhely. Na, de nem festem az ördögöt a falra.
Még nem voltál azóta a wiwen, mióta írtam neked a Bilikovát. Pedig lassan le kellene foglalni.
Én már volta augusztus 20-án ott és azon csodálkoztam, hogyhogy ilyen sokan vannak. De aztán rájöttem, hogy azért, mert igazán csak abban a hónapban járható kocáknak a Tátra. De ettől függetlenül, mármint, hogy sok ember járja, nagyon nagy élmény. Arra gondoltam, hogy az utolsó nap felmehetnénk lanovkával a legmagasabb csúcsra. Nagyon félelmetes, mert lentről nézve csak egy kis apró pont a felvonó, és rossz belegondolni, mi magasságba megy fel. És jó nagy szél van, meg hideg, hiába augusztus. Nagyon sajnálnám, ha nem jönne össze és lemondanád.
Na, szia, jó hétvégét. Ha akarsz találkozni, akkor csak vasárnap tudunk, mert szombaton megyek Erikékhez vendégségbe.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat