Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-09-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-09-15

Kedves Jucó!
Na, itt vagyok, nem kell tovább félned, hogy valami bajom lett. Hát mit mondjak, ez a hét valami fantasztikus volt. Bizony, nagyon sokszor jutottál eszembe, hogy milyen jó lenne, ha ezt vagy azt te is láthatnád. Például a tengeren, amikor hánykolódik a kis ladik, ami egyik szigetről átvisz a másikra. Azt hittem, végem lesz, bezzeg a helyiek rém nyugodtan üldögéltek, a gyerekek is csak bámészkodtak. Meg persze rajtam derültek, gondolom. Hej, ha egyszer együtt mehetnénk el oda. Milyen jó lenne. De hát, ki tudja, lesz-e valaha valami. Akár csak egy találkozó is.
Ezalatt az egy hét alatt semmi nem jutott eszembe, ami nyomasztó lenne. Sem a kocsi, hogy össze van törve, sem az, hogy a munkahelyem nagy valószínűséggel megszűnik. Csak te jutottál eszembe, hogy kár, hogy nem találkozunk, illetve, hogy ezeket a dolgokat te nem látod. Arra is gondoltam, ha egyszer nagy leszel, és majd te is eljutsz erre a kis szigetre, akkor majd én összeírom neked, hogy hová menj el feltétlenül, meg mire vigyázz. Gondolom, majd nem egyedül fogsz menni, lehet, hogy a férjed is megy.
Nem néztem még a wiwet, de gondolom, nem írtál. Illetve még elutazás előtt válaszoltál az SMS-re, hogy tudsz szteppelni, olyannyira, hogy a szalagavatón lehet, hogy fel fogtok lépni. Biztos nagy szám lesz. Még nem írtam, de azt fogom válaszolni, hogy én meg már attól tartottam, azért árulod a sztepcipőt, mert feladtad a tudományt.
Remélem, a szalagavatóról majd készül valami videó, hogy meg tudjam nézni, hogy kopog az egykori kisbaba. Bizony, az idő megy. A szigeten láttam egy nagyon aranyos kisbabát, pont olyan volt mint te. Egy angol házaspáré volt a gyerek, és egy órán keresztül csak néztem, és emlékeztem, hogy te is milyen kis aranyos voltál. Kábé féléves lehetett.
Volt ott más gyerek is, de az úgy üvöltött – mama szavait használva – mint a fába szorult féreg. Na, te nem olyan voltál. Bár ordítani azt te is tudtál, de nem úgy, ahogy az a holland kölyök.
Na, msot zárom soraim, mert mennem kell dolgozni. Megpróbálok felrakni egy képet a szigetről.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat