Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-02-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-02-26

Kedves Jucó!
Kemény éjszaka volt az mögöttünk álló: a gyerekem már egy hónapja kínlódik a fogával. Az alsó kettő már kijött, a felső kettő nem akarja megadni magát. Például este nyolckor elalszik, és negyed 12-kor felébred, két órát sír, aztán az anyja megszoptatja, hátha akkor elalszik, aztán mégsem, csak nézelődik, végül nagy nehezen elalszik, ötkor felébred megint, át kell hozzá menni, aztán hatkor meg teljesen felébred. Persze nyolcra meg annyira elfárad, álmos, hogy nem lehet vele bírni, le kell fektetni, aztán alszik maximum egy fél órát, felébred, aztán hamarosan megint nyűgös, mert álmos, de aludni nem akar.
Már nagyon várom, hogy kijöjjön a foga, minden reggel olyan reménykedve nézem meg, de semmi. Csak meg van dagadva az ínye, meg már fehér, annyira ki akar jönni az a fog. Neked nem volt ilyen problémád, csak szépen jöttek ki egymás után a fogaid. De mindegy, ki lehet bírni, csak az a rossz, hogy itt a munkahelyemen kóválygok, mint gólyafos a levegőben.
Eszembe jutott reggel, hogy milyen kis aranyos voltál, mikor két-három évesen arról meséltél, hogy kiskorodban mi, hogy volt. A füves néni olyankor mindig kérdezte is, hogy akkor te már nagy vagy, ugye? Ha a kiskorodról mesélsz. Természetesen te mondtad, hogy igen, már nagy vagy. Hej, milyen szép is volt.
És te ennyi idős korodban kezdted azt – vagyis nyolchónaposan – hogy nem aludtad át az éjszakát, hanem éjnek idején felébredtél, és elkezdtél szórakozni, nevetgélni, azt hitted, ez így van rendjén. Aztán nagy nehezen sikerült leszoktatnunk téged erről. Na, a gyerekem meg eddig talán ha öt éjszakát átaludt az életében. Mindegy, nem baj, csak már én is kifáradtam.
Hétvégeken meg szombat-vasárnap alszom délutánonként, mint egy nagy baba. Szerintem így kompenzálom a hét közbeni kialvatlanságot. Ezért utálom, mikor az ekantok kitalálnak valami munkát péntek délután, amit hétfőre kell kitalálni. Mert ugye akkor ezek a kis egy-egy órai alukálások rovására mennek. De szerencsére már erről leszoktak az ekantok, de az elején nagyon gyakori volt a hétvégi házi feladat.
Na, megyek dolgozni, jó hétvégét, kisbaba.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat