Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-03-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-03-01

Kedves Jucó!
Tegnap éjjel nem álmodtam semmit sajnos. De azért imádkoztam Istenhez, hogy enyhüljön meg a szíved irántam. Úgy látszik, eddig eredménytelenül, mert még tegnap sem jártál a tevédnél. Úgy számítom, pont 1100 napos korában fog meghalni. Hej, nagyon sajnálom. De ma reggel arra gondoltam, hogy bármikor meg tudod nézni, mit írok, hisz? olyan egyszer? új tevét kérni. És így örülhetsz, hogy azt hiszem, nem olvasod, amit írok. De sajnos elrontom most az örömöd, mert mindig úgy írok, hogy tudom, elolvasod. Úgyhoooogy ?
Az elôbb elkezdett esni az esô, de mostanra kisütött a nap. Bár nem látok szivárvány, de akkor is megbékélt a szívem. Tudod, Isten a szivárványt a megbékélés jeleként küldte Noénak, és akkor esküvel fogadta az embernek, hogy vízzel soha többé nem pusztítja el az embert. Úgyhogy amikor meglátod a szivárványt, ez jusson eszedbe, a békesség. Tôletek óriási szivárványokat lehet látni a Hármashatárhegy felé. Hej, milyen szépek is voltak.
Március 1-je van, és felôlem eshet hó, fagyhat ahogy akar, nem fogok megrémülni, mert tudom, hogy a március a tavasz hónapja. Neked is lassan véget fog érni ez a tanév is. Fonalint külkdök, kékfehér fonalint. Ha a csuklódra kötöd, nem szakad meg az évszázados hagyomány, ha nem, akkor sem, mert tudom, ha majd lányod lesz, neki fogsz szôni.
A március nekem már a második éve a böjtöt is jelenti, ami már nem annyira vidám, mert este nem eszem, max. egy pökre tejet iszom, reggel meg egy marék búzakorpát eszem joghurttal. Délben azért rendesen ebédelek, de például kenyeret nem eszem. Mert azt vettem észre, hogy minden évben több vagyok két kilóval. És ha nem figyel erre az ember, akkor tíz éven belül húsz kilót is hízogat. Egyébként nincs kizárva, hogy csak az izmaim nônek, de szerintem a zsír szaporodik, mert a fejem jó nagy lett az utóbbi idôben. Ma járt le a személyi igazolványom, és készítettek egy fényképet az újba. Hát, összehasonlítottam a régi, 15 évvel ezelôtti fotóval, és azt kell, hogy mondjam, látszik a kor. Amikor készült, akkor még egy éves sem voltál.
Szóval örülj te is, mert itt a tavasz, és fúhat szél, eshet hó, fagyhat jég, gyôzött az újjáéledés!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat