Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-07-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-07-22

Kedves Jucó!
Tegnap reggel szóltak, hogy a sok munkát este megkoronázzuk a Majorka nevezetű szórakozóhelyen a Városmajorban. Vagyis mindenkinek ajánlott a részvétel. Úgyhogy innen a munkából egyenest odamentem, mondanom sem kell, mennyire nem volt kedvem az egészhez. Sosem szerettem az ilyen eseményeket. Hogy mindenki, mintegy parancsszóra érezze jól magát sör mellett. De leginkább azért sem, mert itt hagytam a Team-ben a telefonomat. És nem tudom, miért, de végig az volt bennem, hogy mi van, ha írsz SMS-t, vagy esetleg felhívsz. Persze tudom, hogy ennek igen kis valószínűsége van, de mégis rossz volt. Hát reggel bejöttem, és senki nem hívott. Pedig még álmomban is láttam itt a telefonkijelzőn, hogy volt nem fogadott hívás. De arra már nem emlékszem, ki hívott.
Ennek a függőségnek egyébként nem örülök, mert sokkal jobb volt, mikor még nem volt mobiltelefon. Ezt te már el sem tudod képzelni, pedig akkor is tartották egymással az emberek a kapcsolatot valahogy. Meg ha megbeszéltek egy időpontot, hogy itt vagy ott találkoznak, akkor az úgy is volt. Szerintem sokkal nyugodtabb világ volt. És most tessék, én is telefonfüggő vagyok. Na, mindegy. Gondolom, te már el sem tudod képzelni az életed mobiltelefon nélkül. Lehet, hogy ez így helyes. Szerintem nem.
Mocskos bácsikád azóta nem jelentkezik, mióta ordítva hagyta el a szeghalmi objektumot. Persze a pénzt felvette a bankszámláról, amit anyámék kinyögtek, de meg se köszönte, semmi. És most anyám nem tudja, hogy felhívja-e vagy várjon. Én sem tudok mit mondani, csak azt, hogy a harag rossz tanácsadó. Csak hát ez a bunkó már megengedi magának, hogy ordítson az anyjával – amit már anyám szinte meg is szokott –, de már legutóbb odáig vetemedett, hogy az apjának ordítja az utcáról, hogy hazug. Én sosem mondtam egy rossz szót sem anyámnak, csak egyszer, hogy hülye, de azt azonnal kimagyaráztam. És csak kicsúszott a számon 10 évesen. Szóval ezért is emlékszem rá ennyire élesen, mert annyira ritka esemény volt, meg hát nem volt szokásom.
Remélem, te sem beszélsz csúnyán mamával. Mert annál nagyobb szégyen nem érhet egy embert, hogy ocsmányul beszél a szüleivel. Ezzel nem hiszem, hogy még egyetértesz, de majd eljön az idő, mikor nekem adsz igazat.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat