Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-04-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-04-27

Kedves Jucó!
Csíkucinak ükonokái születtek, de lehet, hogy csak déd. Nem tudom pontosan, de az biztos, hogy Csíkoska leszármazottai, a négybôl kettô olyan mint ükapjuk volt. Szürke csíkosak kis fehér foltokkal. A másik kettô fekete. Azt mondja Nyúl, hogy nagyon kis virgoncak, életrôsek. Tisztára, mint az ôsük, Csík. Lehet, hogy küldök neked egy SMS-t, hogy kell-e, mert Nyusziék nem tudnak velük mit kezdeni. A tavalyiak is a nyakukon maradtak. Bár hiába is írok, tudom, úgysem válaszolsz. Pedig jó lenne, ha vinnél belôlük, mert szerintem elférnek nálatok.
Tudom már, mit csinálok hétvégén: megyek Balatonszárszóra kertészkedni, mert mondtam már, hogy Erik nôvéréék jönnek hamarosanaz esküvôjére, és addigra szép rendet kell csinálni. És segítek nekik, hisz? annyit ülök ott nyaranként, hogy ennyit igazán megtehetek, nem? És lehet, hogy még kedden is ott leszek. Még ma este csinálok rakott krumplit, az jó lesz holnap meg holnap után, aztán meg lehet, hogy fôzök perkeltet, sütök palacsintát, és abból tekerek hortobágyi húsos palacsintát. Hej, milyen fínom is az. Te is nagyon szeretted annak idején. De az is lehet, hogy elsétálok a lángososhoz, mert ott nagyon jó a langos. Szoktatok palacsintát sütni? Van nálatok ehhez való sütôalkalmatosság, csak kicsit nehéz. Vagyis nagysúlyú, ikeás, de azért szerintem tudjátok használni. Csak arra kell vigyázni, hogy ne kaparjátok fel késsel az alját, mert onnantól fogva minden le fog benne ragadni.
Szegény anyámnak meg kell mondanom, hogy mégsem hozzájuk megyek haza, pedig biztosan beleélze magát.
Jó lenne tudni, te mit fogsz csinálni a hétvégén. Vagyis merre jártok, kirándultok. Régebben legalább annyit tudtam, hogy olvasod a naplót, most meg már ez sem biztos, sôt, egyre biztosabb vagyok, hogy nem olvasod. Yavannának is már csak négy napja van hátra, aztán vége, akkor jár le a 60 napos jegelés. Nam baj, én csak azt mondom, nincs az az igazság, ami napfényre ne kerülne. És akkor majd te is megtudod, hogy miért történt mindez. De lehet, hogy már magadtól is rájöttél. Na, mindegy, ez már így alakult. Megyek dolgozni. Te is tanulj, és hétvégére legalább egy könyvet vigyél magaddal. Mármint tankönyvet.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat