Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-07-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-07-19

Kedves Jucó!
Jó idô van, mondhatom. Tegnap Budapesten 39,9 fok volt árnyékban. Remélem, tudtál alukálni a szobádban, de leginkább abban bízom, hogy valahol víz mellett töltöd az idôt. Mondjuk Surányban, a szúnyogosban. Hej, milyen sokszor voltunk ott kiskorodban. Pedig nem nagyon rajongtam érte, de te biztos jól érezted ott nagymamucikáék nyaralókájában.
Annyi munkám van, hogy most ez is csak két és fél óra múlva tudom folytatni.
Szóval én annyira nem szerettem azt a Surányt, talán mert mindig olyan meleg volt. De te szeretted szerintem. Persze csak akkor, ha mi voltunk ott, nem pedig mások vigyáztak rád, vagy netán ottvolt Cseszter. Akkor Kata nem foglalkozott veled. Emlékszem, majd? megszakadt a szívem, amikor hallottalak a telefonban, hogy sírdogálsz, meg sugdosva beszélsz hozzám. Akkor, nem is egyszer bepattantam a kocsiba, és elmentem hozzád, ha csak egy negyed órácskára is, hogy megvígasztaljalak. Lehet, hogy már nem emlékszel, pedig hidd el, hogy így volt. Még mondták is Eszterék, hogy minek járok ki minden este, csak neked rosszabb. Lehet, hogy igazuk volt, nem tudom. Az biztos, hogy az elbúcsúzás volt a legnehezebb. Mindig haza felé az úton sírdogáltam. De hát ilyen ez, majd te is megtudod egyszer.
Továbbra sem írtál semmit a viven, bár igaz, nem is kérdeztem semmit.
Kíváncsi vagyok, hogy telik a nyáriszüneted. Gondolom, nem tudok meg semmit rólad, és minden marad a régiben, pedig hej, egy-két hónapja még azt hittem, hamarosan találkozunk. De hát nem.
Katát láttam a viven, nagyon nagy. De nekem nem nagyon tetszik, sokkal szebb volt kiskorában. Most olyan nagy lóarca van. Remélem, nem tudja meg soha, hogy ezt írtam, de lehet, hogy csak rosszul sikerült a kép. Gondolom, te is nagyon megváltoztál, az sincs kizárva, hogy meg se ismernélek, ha szembe jönnél velem az utcán. Pont reggel jutott ez eszembe, mikor jöttem, egy korodbeli lány állt a járda szélén, és hosszú haja volt. Arra gondoltam, akár te is lehetnél, és én ugyanígy idegennek találhatnálak. Hej, nagyon nagy hiba ez az életünkben. Egyszer te is rájössz majd.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat