Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-09-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-09-18

Kedves Jucó!
Nem túl zaklatotta lelkem, de nagyon jó neki most ez a Garbarek: http://www.youtube.com/watch?v=_D4LtzZACek
Mert van, mikor nem is tudnám hallgatni. Most jókedvem van, és így jobban befogadja ezt a zenét. Nem tudom, lesz-e még akkor youtube, mikor ezt olvasod. Furcsa így írni, hogy talán tíz-húsz év múlva fogsz itt járni. Lehet, hogy akkor már nem is leszek e földi lélekvesztőn. Ahogyan az a fiú sem, aki felment a sote tetejére és leugrott, mert nem sikerült neki az anatómia. Gratulálok, nem sok esze volt. Meg is mondtam, mikor erről meséltél, hogy az öngyilkosságnál nincs gyalázatosabb dolog a világon. Mondhatni, nagyon ciki. Kérdezted is, hogy miért, hiszen neki már mindegy akkor. De amit maga után hagy, az gyalázat. Csak fájdalmat vagy megvetést. Na, mindegy, ezek az utóbbi sorok nem a jókedvemet támasztják alá. Pedig nincs rossz kedvem. Hacsaknem azért, mert az ügyfél még szemtelenkedik is. Mikor azt beszéltük meg, hogy az havi nyolc cikk az kb. 2000 karakter/darab. Én ennél mindig többet szoktam írni, úgy 3-4000 karaktert, tehát szűk másfél oldalt. Erre tegnap visszaküldte az egyik cikket, hogy ez neki kevés. Megnéztem, 3200 karakter. Csak hát el lett kapatva.
Így van ez az életben is, jegyezd meg. Ha összeállsz valakivel, mondjuk Blázzal, vigyázz, mit vezetsz be. Ha megszokja, hogy a szétdobált ruháit te összeszeded, akkor onnantól a te feladatod lesz örökké. Vagy neki sosem kell elmosogatnia, akkor sosem tudod majd rávenni. A munkahely is így működik. Ha aktív vagy az elején, és te mindent megcsinálsz önszántadból, szorgalomból, azután nem fogsz tudni megszabadulni attól a feladattól. Ezt nagyon jegyezd meg, mert a saját bőrömön tapasztaltam meg. És hát az okos ember – mint amilyen te vagy – más kárán tanul.
Van valamilyen közmondás is, nem tudom, pontosan, de ezt jeleni: tegyél szívességet, ha haragost akarsz. De erről már többször is írtam szerintem, mert erről mindig a szomszéd néni jut eszembe, akit elvittem egyszer-kétszer hajnalok hajnalán a Deák térre a buszhoz, amin a lánya küldött ezt-azt az anyjának Olaszországból.
Na, zárom soraimat. Ja, mondtad minap, hogy van bankszámlád és lassan lesz bankkártyád is. Ennek nagyon örülök. Jó hétvégét.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat