Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-11-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-11-13

Kedves Jucó!
Szépen süt a nap, jó hideg van, 2-3 fok, és péntek. Arról szót sem ejtek, hogy 13., mert az lükeség. Szóval szép idő van, én ilyenkor szeretek kirándulni. Hej, régen mennyit mentem. De most, hogy van gyerekem, ahogy mondod, nem nagyon tudok kimozdulni otthonról, illetve nem tartom fernek, hogy én élvezem az életet, a gyerekemet, ahogy te mondod, meg az anyját otthon hagyom egyedül. Mert régen, mikor te is ilyen kicsi baba voltál, otthon ültem veled meg mamával. Aztán, mikor már tudtál járni, akkor vittünk sétálni. Hej, szép is volt.
Na, reggel írtam neked egy esemest, hogy gyere el vasárnap és nézd meg a gyerekemet. Még nem válaszoltál.
Tegnap Vatera Veraként megígértem egy indiai ruhás nőnek, hogy elmegyek hozzá az indiai ruhavásárra, és veszek valamit. Mert egy kis reklámot akart csinálni a boltjának. Én meg belementem, így elmegyek, de megmondom neki, hogy falazzon nekem, ha valaki megkérdezné a facebookon, hogy na, elmentem-e vagy csak a szám jártattam. Szóval elmegyek, ha tudok, de ha nem tudok, mindenképp írok neki levelet. Ja, nem is ezt akartam mondani, hanem hogy egy idő múlva írt, hogy olyan jó lenne egy jó reklám a kis indiai boltjának, mert elég kicsi a forgalma. Na, nekem se kellett több, csináltam egyet neki a bombaytv-n.

Vera Scheimer
Még játszanod se kell :)) http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-5478aedb2552fd427ced9e5e5a09fb41.html
Tegnap, 16:28 • Törlés

Azemah India
WÁÁÁÁÁ!!!! BASSZUUUUSSSS!!!! Nem semmi vagy, hallod! Hát ez marhajó! :))))) Félistennő vagy! Hogy te miket tudsz :-) Hááát... Ügyes vagy! Na, ezt még emésztenem kell kicsit, meg végigmutogatni a családnak :-)
Tegnap, 16:50 • Törlés

Hát, bizony ennek nagyon örültem, hogy segíthettem valakin. És bár sokan utálják ezt a Vatera Verát. Örülök, hogy azért kicsit szeretik is. Pl. ez a nő. Na, mindegy, jó lenne, ha eljönnél velem szombaton, vehetnénk valamit. Legalább nem feleslegesen mennék el.
Ha nem találkoznánk, akkor jó hétvégét, és menj el kirándulni azzal a gyönyörű Bláz komával, nem tespedj otthon. Szerintem én is elmegyek holnap, mert akkor még fog sütni a nap.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat