Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-10-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-10-28

Kedves Jucó!
Most olvasok egy Fehér király című könyvet, amiről már beszéltem neked korábban. És most, hogy így találkoztunk már kétszer is, minduntalan azon jár az eszem, hogy milyen lesz majd, ha ismét találkozunk. És most jön ide a könyv, vagyis arról gondolkoztam ma reggel is, hogy majd olvasok neked belőle. Úgy, mint kiskorodban. Még azt is gondoltam, hogy majd amikor már nem akarom folytatni a történetet, azt fogod mondani, hogy még csak egy mondatot alvassak, mert tudod, hogy itt egy mondat az kábé egy oldal. De hát nem hinném, hogy ilyenekre fogjuk pazarolni azt a drága időt, amit az érettségire kellene fordítani. De nem hiszem, hogy ebből, baj lesz, hiszen te más vagy mint én voltam annak idején. Engem semmivel sem lehetett rávenni a tanulásra. De te okosabb vagy, mint én. Nekem aztán mondhatták, hogy magamnak tanulok, nem a tanárnak, nem is értettem. Na, mindegy, így alakult.
Holnap megyünk moziba, ha minden igaz. Csak még nem olvastad a levelem a viven, úgyhogy nem tudod, milyen filmet néztem ki. Kicsit későn kezdődik, de ne aggódj, mert hazaviszlek. Illetve csak inkább hosszú és nyolckor indul.
Üzenet szövege:
Szia, J!
Szerintem szerda este az Út a vadonba című filmet kéne megnézni az Európában. Már rég meg szerettem volna tekinteni.
Igaz, kicsit hosszú – 140 perc és nyolckor kezdődik –, de ne aggódj, a film után elviszlek a Budai Nagy Antal utcáig.
De lehet, hogy a Nyomozó mégsem lenne rossz. De ha félős vagy, akkor inkább legyen az előző.
De még e kettőnél is jobb lenne a Radnóti Színházban a Farkasok és bárányok című darab. Holnap felhívom őket, hátha van két szabad hely. Az 7-kor kezdődik.
Mit szólsz? Próbáld szabaddá tenni a szerda estédet. De mamával feltétlenül beszéld meg előtte.
Kösz.
Egyébként láttad a Nem vénnek való vidéket? Szerintem az nagyon izgalmas film.
Ezt már most írom: Son Pen rendezte (nem tudom, hogy írják pontosan, de az biztos, hogy nem így), aki egy nagyon jó színész meg rendező is. Madonna férje volt valamikor, de nem sokáig. És mostanában egy meleg fickót kellett játszania, ahol csőröznie kellett a partnerével. Nagy nehezen felvették a két fickó csókolózását, aztán írt egy SMS-t a volt feleségének, Madonnának: „Most forgattunk egy filmet, ahol csókolóznom kellett egy férfivel. Nem tudom miért, de te jutottál eszembe.” Erre Madonna rögtön válaszolt egy szellemeset: „Sok boldogságot, Son!”




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat