Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-04-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-04-17

Kedves Jucó!
Elég szeles ma a reggel, meg hűvös is van. Ti még fűtötök? Én már nem. Most 9 fok van kint, de a szélben hűvösebbnek tűnik, ahogy mondják, a hőérzet alacsonyabb. Most, ahogy kattogtattam a számítógépet, pittyent két olyat, mint annak idején a pac-mac játékban. Emlékszem, mama akkor nagyon rákattant a pac-macra, és még éjjel is játszott. Vagy legalábbis éjjel kettőig. Már kezdtem aggódni, hogy függő lesz, de aztán hálá Istennek megunta. Én valahogy sosem tudtam rabja lenni a számítógépnek. Volt egy-két játék, amivel sokszor – mondjuk tízszer – játszottam, de aztán abbahagytam (Dark). Te azért játékosabb voltál. Például a SIM. Meg Harry Potteres játék is volt, emlékszem. Elég sokat játszottál, de igazából te sem voltál játékfüggő. Sőt, nálam mindig nyitva van az internet, és azzal sem nagyon tudom, mit kezdjek. Van pár oldal – főleg hírkeresők – azt elolvasom, azán csak kikapcsolom. A wiw is olyan unalmas lett. Elején mindenkit megnéztem, aztán mindenki mindenkijét, vagyis ismerősét, de mára mindenkit feltérképeztem. Szóval mama nagyon ideges volt, hogy jönnek a pac-macok és megeszik. Szerintem ez volt az utolsó játék, ami felkeltette az érdeklődését, mert azután sosem láttam játszani. Emlékszem, még annak idején én voltam otthon a számítógépes guru, én tanítgattam mamát meg téged. De ma már annyira kevés a tudásom, hogy szinte csak bekapcsolni tudom a gépet, meg menteni vele. Ilyen gyorsan fejlődött minden.
Ma is írok egy feljelentést, csak sajnos majdnem ugyanaz, mint a tegnapi. Majd bemásolom, ha megjelent. Vagyis egy hét múlva. Most jut eszembe, hogy jövő héten szabadságon leszek, és csak csötörtökön jövök újra.
Meg még eszembe jutott, hogy voltunk egyszer egy strandon, ahol volt egy öreg bemondóbácsi, úszómester, akinek nem nagyon ment a német, vagy legalábbis elég szűkös volt a szókincse (mindenesetre bővebb volt, mint az enyém) és ez az öreg egyszercsak belebeszélt kétségbeesetten a hangosbemondóba:
Achtung! Achtung! – Achtung! Achtung! – Elveszett egy német kisfiú!
Hát ennyi a poén, de szerintem nagyon vicces, nem? Vajon kinek címezte a felszólítást? A németeknek vagy a magyaroknak? Vagy épp az elveszett kisfiúnak?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat