Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-10-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-10-16

Kedves Jucó!
Hej, hej hej, ma találkozunk, méghozzá ebédidőben a Móricz Zs. Körtéren. Igaz, nemcsak úgy, hanem mert szükséged van egy nyilatkozatra tőlem, amiben megírom, hogy nem fizetek gyerektartást. Mert ez neked kell szociális segély végett az egyetemre. Leírom szívesen, de azt tudnod kell, hogy én végül is egy összegben fizettem ki annak idején a gyerektartást, ha jól emlékszem 10 millió forintot. Ami abból állt, hogy lemondtam mindenről a javadra, vagyis két reklámszatyorral költöztem el. De remélem, ezzel, hogy én ezt leírom neked ma, nem lesz sosem visszaélés. Mert nem lenne jó, ha egyszer a bíróság elé kerülne, hogy lám, elismeri, pedig kötelezve lenne rá. Bár erre sok jogalap nincs, mivel annak idején kötöttünk egy megállapodást. Úgyhogy csak az igazat írom azzal, hogy nem fizetek, hiszen senki nem kérdezi, hogy esetleg fizettem-e már.
Na, majd meglátjuk.
Találkoztunk, és kiderült, hogy nem is kell már, mert biztosan nem kapod meg a támogatást. Nem sokat beszéltünk, mert nekem sietni kellett vissza a munkahelyemre, de ha jól láttam, te is siettél. Pedig vehettünk volna valami ennivalót. Bár előtte Barbárral ebédeltél a Fehérvári úti piacon. Úgyhogy beszéltünk fél percet és ki-ki ment a dolgára. Még azt is elfelejtettem megkérdezni, hányas harisnyát hordasz, illetve kell, mert holnap megyek az outletbe. Ha jól emlékszem 3-as. Azért majd küldök egy esemest, megkérdezem.
Még nincs egy éve, hogy annyi idő után találkoztunk és elmentünk Visegrádra. Emlékszel?
Ma találtam meg a jegyet, amivel mentünk az út a vadonba című filmet megnézni. És még akkor azt gondoltad, értek az irodalomhoz. Pedig én azt mondom ma is, hogy az a verselemzés jó volt, csak szerintem összekeverted és a vén cigányhoz írtad a Fülemile elemzését. Vagy már nem is emlékszem, melyik vers volt még.
Iszol te elég folyadékot? Mert az kell. A koratavasz a legjobb, akkor, amikor hatkor még világos van kicsit. Úgy, mint most, csak most nem sokára sötét lesz, tavasszal meg mindennap világosabb.
Na, jó hétvégét. Tanulj szorgalmasan. Máskor remélem, jobb lesz a találkozó.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat