Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-01-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-01-30

Kedves Jucó!
Bizony, bizony, kicsit elszálltam magamtól. Már-már azt hittem, én vagyok itt a nagypenge, akinek az ötletei hallatán felállva tapsolnak. És tegnap rá kellett jönnöm, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség számít. Mert én rengeteg ötletet kitaláltam egy munkahelykereső oldalnak, Edidke meg csak kettőt, és bizony annak tapsoltak, az én ötleteimen meg csak bólogattak. És még szekáltam is szegényt, hogy több ötlet kell, nem elég egy-kettő. Mondjuk ez kicsit túlzás, de azért rá kellett jönnöm, hogy nem én vagyok itt az egyetlen kreatív gondolkodású. De azért nem bánom, mert ebből tanultam is, meg azért örülök, hogy lehet Edidkére támaszkodni. Azért zseninek nem nevezném, csak már találkoztam hasonlóval, hogy valaki ritkán szólal meg, de annak van súlya. Sajnos én az ellenkezője vagyok. Sokat beszélek feleslegesen. De hát mit csináljak? Annyiszor próbáltam már változtatni rajt, de ne megy. Valószínűleg már így is fogok megkrepálni.
Erik még mindig nem írt, pedig már meg kellett volna születnie a gyerekének, Szonjának. Milyen érdekes, hogy ő a második Zsófia, akit ismerek, és a gyerekének a Szonja nevet adja. Mert tudod, Molnár Zsófinak is Szonja a gyereke. Nem tudom, neked tetszett volna-e a Szonja név? Elég nehezen lehetett volna kimondani. Ami szóba jött még, az a Bori meg a Rozi. Ez utóbbi nem lett volna még rossz, de a Borit megbántuk volna, mint a kutya, amelyik hetet kölykedzett. Mama találta ki a neved, az biztos, bár párszor mondtam, hogy az én szép nagy fejemből pattant ki, amitől olyan mérges lett, hogy még bele is vörösödött. Szerintem ennek nincs olyan nagy jelentősége, de hát mama másképp gondolja. Bár nincs kizárva, hogy a helyében én is féltékenyen őrizném a jogot, hogy ki az ötletgazda.
Most jött be kasszás, és azért megdicsért minket, hogy nagyon jók voltunk tegnap, sok ötletet vittünk. Szóval végül is jól muzsikáltunk.
Tegnap írtam SMS-t, hogy vasárnap este menjünk el a Tabánba megnézni a Cselek című lengyel (nem cseh .. érted: nem csehlek) filmet, csak azt válaszoltad, hogy akkor épp Operában leszel. Meg is nézem, mit adnak aznap este. Én is voltam már, de annyira nem volt jó. A Tosca-t hellgattam meg. Azt hiszem, Puccini szerezte.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat