Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-12-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-12-05

Kedves Jucó!
Tegnap megfenyegettelek SMS-ben, hogy ha nem válaszolsz, akkor iPodot kapsz Karácsonyra. Na, erre nagy nehezen írtál, hogy arra nincs szükséged. Ez tegnap volt, most reggel van. Az előbb megint írtam neked SMSt-t és kérdeztem, akkor mire lenne szükséged, vagy maradjunk a pulóverben. Még nem válaszoltál.
Furcsa hely ez kicsit, nehéz lesz megszokni. Ugyanis elég iskolázatlanok, vagyis leginkább csak érettségijük van. De lehet, hogy még az sem. Erre a helyesírásukból következtetek. Van itt egy nő, tegnap írt a munkáról, „meg kel csinálni. Mingyárt küldöm a munkát” meg nákol - elmegyek, csinálnák egy kávét –, ami a leginkább bosszant. De nagyon jóindulatúak velem, meg befogadóak, csak kicsit zavar ez a tanulatlanság. Azért 12 évig mégiscsak diplomás emberek között dolgoztam, most meg nem. Majd neked is furcsa lesz, ha mentőzni fogsz. Ott aztán szerintem még a nyolc általános is előfordul.
Tegnap délután elkezdtek fúrni, átalakítás van a földszinten, oda fogunk költözni január 1-től, szóval azt mondják, egész nap menni fog a légkalapács. Már el is kezdték, itt reng az asztal.
Egyébként szeretek itt lenni. Azt mondják, hogy most ebben a recesszióban az online fog megerősödni, mert az ügyfelek egyre inkább hajlanak afelé, hogy az interneten hirdessenek, mivel itt gyakorlatilag nincs gyártási költség, és legalább olyan hatékony, mint a tévéreklám. Mert egy szórólapot megírni, kialakítani, illusztrálni mondjuk 50 000 Ft, de utána jön az óriási gyártási költség, vagyis a nyomda. Az kb. 5-600 000 is megvan. Az interneten meg csak az első tételt kell kifizetni, a többi ingyen van. A szórólapokat itt a bannerek helyettesítik.
Szóval azért rossz ez nekem, ez az iskolázatlanság, mert nem húzhatom ki magam mindenből. Például lesz egy hétvégi kollektív kirándulás – gondolom alkohol fogysztással egybekötve – amire hívtak, de igazából semmi kedvem menni. Meg feszt kint cigiznek a teraszon. És ugye én nem dohányzom. Nem szeretném, ha kinéznének maguk közül. Úgyhogy 21-22-én megyek velük Délegyházára. Ez privát, vagyis a főnökség nem lesz ott, csak az operátorok, azok, akik között ülök. Ja, meg reggel-este itt kézfogás megy. Gondold el, reggel mindenkivel parolázok, meg mikor elmegyek, akkor is. Szörnyű. Mi értelme ennek?
De jó emberek, csak szokatlan még. Na, megyek.
Jó hétvégét.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat