Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-02-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-02-23

Kedves Jucó!
Szombaton írtál, hogy jó lenne találkozni, aminek én nagyon örültem, aztán nagy egyeztetések után összefutottunk Budajenőn, mert ugyanis ott voltál Vica születésnapján. Szép kis falu, szívesen laknék én is ott. Gondoltam már, hogy ha lenne egy kis pénzem, vennék egy kis nyaralótelket, amire nem kell házat építeni – vagyis nem lennék erre kötelezve – és ott kertészkednék. De van egy gyanúm: az a rengeteg ember, aki annak idején megvette pl. Nagykovácsiban azt a sok hétvégi telket, és most rossz ránézni, azok is így gondolkozhattak, mint most én. De ismerem azért annyira magam, hogy én nem csinálnám ezt, vagyis rendesen gondját viselném. Mert azért nem olyan emeletes házban lakni, mint kertesben. Bár azt mondom, ha újra választhatnék, azért meggondolnám a kertes házat, nem olyan nagy élvezet állandóan a füvet vágni. De azért virágokat ültetni az jó dolog meg fákat. Na, mindegy, egyszer talán veszek egy kiskertet.
Szóval elmentünk a Széchenyibe szkreblizni, ahol meg tudtalak volna verni, ha nem fogadom el a műagyán szavadat. Bár akkor te sem fogadtatd volna el a lyukics szót, azzal a magyarázattal, hogy nálunk így mondják a kislyukat. De nagyon aranyos és kedves kislány vagy, úgyhogy elfogadtad. Ja, Vica az, aki egyszer azt írta még mohikánnak, hogy jobb lenne, ha elkerülném a szándékos szánalomkeltés látszatát. Még ma se nagyon értem, mit akart írni a legjobb barátnőd, csak sejtem. Mindegy, ez is régen volt, vagy négy éve.
Szóval elmentünk moziba, és megnéztük végre a Cseleket, ami szerintem elég jó kis film, csak azért a végén megjegyezted, hogy jó film, azért ilyeneket is meg kell nézni néha, nemcsak művészfilmeket. Hát igen, ennek van mondanivalója, pontosabban története, ellentétben egy művészfilmmel. Tehát nem nagyon értékelhetted annyira. De azért jó volt a szombat este.
Aztán még elmentünk a megdonálcba, ettünk csirke szárnyat meg kumprit – ahogy Koloh Lajos bácsikád mondaná.
Kicsit aggodalommal tölt el, hogy te ott szoktál sétálgatni az erdőben, ahol a kutyák szoktak lézengeni. Nagyon jó lenne, ha nem járkálnál ott. Csak imádkozni tudok Istenhez, hogy vigyázzon rád, és ne engedje, hogy valami bajod legyen.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat