Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-09-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-09-08

Kedves Jucó!
Hej, kalandos egy reggelem, volt, ha nem velem történik, el sem hinném. Na, mindegy, majd egyszer elmesélem, ha érdekel.
Tegnap este írtál egy esemest, hogy pont most jössz hazafelé az iskolából, és találkozhatnánk. De nekem már késő volt – a húgodat kellett fürdetni épp – és a bolt egyébként is bezárt már akkor. Szóval majd elmegyünk egyszer, ha ráérsz, és veszünk inget. Bár ezt sajnálom, mert nagyon szép, és még olcsó is. De hát úgy nem vehetem meg, hogy még a méretedet sem tudom, nem? Meg mi van, ha neked nem tetszik. Igaz, hogy vissza lehet cserélni 30 napon belül, de hát csak akkora méretek, és annyi darab van, amennyi ki van állítva. És minden méretből csak 1-2 darab volt. Úgyhogy reménytelen az egész így. Ráadásul a hétvégén, péntek délután elutazom, ígyhogy maximum a jövő héten találkozhatunk valamelyik nap.
A fürdetésre visszatérve, már nem is nagyon emlékszem, milyen volt, mikor téged fürdettelek. Csak arra emlékszem, hogy először még elvértél törölgetéskor a mosógép tetején keresztben, de aztán pár héten belül csak hosszában fértél el. Gyorsan nőttél. De biztos nagyon kis aranyos voltál. Arra emlékszem, hogy szerettél fürdeni, csak az első alkalommal nam, amikor szobahőmérsékletű vizet készítettem, vagyis 22 fokost, és abba raktalak. Szegénykém, egyből bemutattad a „moró?” reflexet, meg neki ordítani. El is hiszem, amikor 33-34 fokosba vagy még annál is melegebbe kellett volna tenni. A húgod annyira nem szeret fürükézni, 2-3 perc után elkezd sírni. Pedig van egy Donald kacsás matrica is felragasztva a kád belső felére, azt szokta nézni. Mindig mondom is neki, hogy köszönj a kacsának. De ő csak nézi – 11 hetes – és mindig mondom ez után, hogy réce-ruca fogadja (mármint a köszönést). Még annak idején te mondogattad ezt a réce-rucát, az óvodában tanultad.
Egyébként nagyon jó lenne, ha megismernétek egymást, mert hidd el, az életben nem szabad bőkezűen bánni az emberi kapcsolatokkal. Pontosabban meg kell becsülni mindet, főleg úgy, ha testvérek vagytok. Nem sok ember van, akiről elmondhatod, hogy vér szerinti közöd is van hozzá.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat