Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-10-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-10-30

Kedves Jucó!
Nagy buzgalommal gyakorlom a keresztény hitem indította jótékonykodást, vagyis hogy mindennap csinálok valami jót. Erről már írtam, és azóta is így cselekszem. Mindig találok tennivalót, ilyen például a mosogatás. Vagyis napjában egyszer-kétszer elmosogatok a többiek után, mert mindenki otthagyja a mocskos tányért a mosogatóban. Ehhez vannak szokva. Csakhogy egy kollégám, akit különösebben nem kedvelek, rákapott arra, hogy az amúgy borzasztó nehézségekkel elmosogatható műanyag ételhordós dobozát szépen belecsúsztatja a mosogatóba. És nem lenne ezzel gond, ha nem tenné mindennap. És szépen hatkor feláll, leveszi a szárítóról és viszi haza. De még ezt is megcsinálnám, ha nem káromkodna folyamatosan. És mindig Istent szidja a legtrágárabb kifejezésekkel. Tiszta idegbeteg. Ha nagyobb keresztény lennék, mosogatnék továbbra is utána, és nem hagynám csak az ő műanyagját a mosogatóban, és beszélgetnék vele a hitről, de hát nem vagyok akkora keri. Szóval ez felháborító, ha így rákapnak valakire az emberek. Tudom, hogy a hitem szerint nem ezt kéne tennem.
Hétvégén nagyon szép idő lesz, jó lenne, ha elmennél kirándulni. Én megyek valószínűleg a Normafához a gyerekemmel. Hosszú ideig nem tudok vele kint lenni, mert egy óra múlva nyűglődni kezd. De te mindenképp menj el Blázzal. Rád fér egy kis mozgás, mert gondolom, semmit nem mozogsz, csak otthon ülsz a tankönyv mellett.
Most is süt a nap, csak hideg van. Bár én ezt szeretem a legjobban, hej, igazi szép kirándulóidő.
Lassan elegem kezd lenni ebből a Vaterás munkából. Egy biztos, ha vége, én fel nem megyek többé a facebookra meg a twitterre, annyira elegem van belőle. De mondjuk, nagyon szeretem csinálni, csak minden időmet elviszi. Már otthon is, este fél 12 előtt nem tudok lefeküdni, mert ha meglátnak fent, nem hagynak békén. Nekem meg van egy olyan rossz szokásom, hogy minden levélre válaszolok. Csak azt nem értem, miért gondolják az emberek, hogy ha válaszolok, az azt jelenti, hogy újabbat írjon.
Na, mindegy. Meg kezdek mindent elfelejteni. Persze, mert mindenki engem ugráltat.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat