Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-05-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-05-21

Kedves Jucó!
Reggel voltam a fodrásznál, akinél már vagy 12 éve vágatom a hajam, még a Greyben dolgoztam, mikor először mentem el hozzá. Ő vágta le a szép nagy copfomat. Emlékszel még, milyen volt? Hát ilyen ez, az ember, ha meg van elégedve valakivel, akkor kitart mellette, még ha az már azóta harmadik helyre is vándorolt. Kipróbáltam más fodrászt, de egyik sem volt jó. Kicsit szégyelltem magam, mikor visszakullogtam Istvánhoz, aki rögtön észrevette, hogy nem ő vágta utoljára a hajam. Rá is kérdezett, de különösebben nem zavartatta magát, szerintem tudja, hogy van ez így. Egyébként Zommer Zsófia ajánlgatott nagyon egy Balázs nevezetűt, aki csak megcsipkedte meg összeborzolta a hajam, aztán elkért egy csomó pénzt, és otthon láttam, hogy a semmiért adtam ki annyi pénzt. De hát mit vár az ember Zommer Zsófiától. Ő mindent jobban tud, mindennel, amit ő ajánl, maximálisan elégedett. Nagyon fel tud idegesíteni az a nő, nem is megyek bele. Nem is értem, hogy bírja ez a nagy birka Erik. Bár néha elszakad nála is a cérna, és kiabál egy sort, aztán hetekig megint csak kuksol.
Lehet, hogy nem tetszenék most neked, mert meglehetősen rövid a hajam, amit mama meg te nem díjaztatok sosem. Mert azt mondta mama, hogy amíg haj takarja a fejem, hiheti azt a szemlélődő, hogy a haj miatt nagy a fejem. De így nincs kibúvó: a fejem nagy, nem a hajam.
A gyerekem hetek óta küzd a fognövéssel, tegnap előtt éjjel végre kibújt az egyik foga, és azt hittem, minden rendben van, mint volt két hónapja, mikor az első két foga jött ki felül. Mert utána hetekig végigaludta az éjszakákat. De most nem így volt: éjjel háromszor is meg kellett szoptatnia az anyjának, mert annyira nyűgös volt. Szerintem hozzá van szokva már ehhez az éjszakai műszakhoz. Neked is volt egy ilyen időszakod, de te nem a fogad miatt ébredtél fel, hanem csak úgy heccből. De 1-2 hét alatt sikerült leszoktatni erről az éjszakai parádézásról.
Na, hosszúhétvége, remélem, tudod, mit ünneplünk Pünkösdkor. Igen, a Szentlélek eljövetelét, mert úgy teljes a Szentháromság: Atya, Fiú, Szentlélek, teljes Szentháromság, egy örök, igaz Isten. Szerintem ezt évek óta mindig megkérdezem tőled ilyenkor.
Jó hétvégét, és tanulj, bár nem hiszem, hogy ezt külön mondani kell neked. Nem úgy, mint régen.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat