Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-08-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-08-27

Kedves Jucó!
Nem sok okom van az örömre, de mégis jó kedvem van. Azért is hallgatom ezt a számot: http://www.youtube.com/watch?v=yzsCP5QfcdU
Azért nincs okom az örömre, mert tegnap kiadtak nekem egy munkát – egy banner kitalálását – amire nem sok időm volt, és neked elárulom, nem is jutott eszembe semmi jó, és ennek lesz a belső prezentációja ma 10-kor, vagyis alig egy óra múlva. És ilyenkor szorul a hurok, megy fel bennem az adrenalin. Azért is szoktam ilyenkor ilyen zenét hallgatni. Aztán csak lesz valami. Olyan még sosem volt, hogy ne lett volna valami.
Sokan vannak úgy, hogy azért nem vállalnak ilyen munkát, mint az enyém, mert nagyon nyomasztja őket, hogy valamit a semmiből elő kell teremteni, vagyis ki kell találni. Még a kreatívok között is találkoztam nem egy ilyen emberrel. Meghallja, mi a feladat és összeszarja magát. Nekem aztán nincs ilyen problémám. Szerintem túl régen csinálom én ezt, hogy megijedjek bármitől is. Vannak olyan feladatok, amiket nem szeretek, de biztos vagyok benne, hogy meg tudom oldani. Nem fog ki rajtam semmi. Remélem, te sem leszel ijedős fajta. Nem kell hozzá más, mint önbizalom. Lehet, hogy most azt gondolod, túl nagy az önbizalmam, vagy talán alaptalan, de szerintem nincs igazad. Vagy ha igazad is van, még mindig jobb, hogy sok az önbizalmam, mintha nem lenne. Sok olyan tehetséges emberrel találkoztam már, akikből azért nem lett semmi, mert nem volt önbizalmuk. Nehéz ám megtalálni az úgynevezett egészséges önbizalmat. Régebben benned sem volt túl nagy az önbizalom, emlékszem, sokszor mondtad, hogy nem tudod te ezt vagy azt a házi feladatot megcsinálni, vagy épp legutóbb, hogy nem fognak téged felvenni az orvosi egyetemre, mert 432 a tavalyi ponthatár. És tessék, te 459-et teljesítettél.
Igazából nem tudom, hogy lesz valakinek egészséges önbizalma. Az biztos, hogy az nem jó, ha valakit gyerekkorában halálba dicsérnek, mert elhiszi, de amikor rájön, hogy vannak problémák, amiket esetleg nem tud megoldani, akkor minden megkérdőjeleződik és az ellenkezőjére fordul. Vagyis mindent hazugságnak tart, amit a szülei mondtak neki. Ismerek is ilyen embereket.
Most mennem kell, de erre holnap visszatérek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat