Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-02-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-02-03

Kedves Jucó!
Jó hideg van, -10. A medve tegnap kijött a barlangjából, meglátta az árnyékát, és visszament. Ez azt jelenti, hogy hosszú lesz még a tél, legalább negyven napig hideg lesz. Én nem bánom, csak borult ne legyen az idő. Amikor építettük a solimári házat, egész télen nem fagyott, februárban ott heverésztünk a fűben, március 12-én meg már nekiálltak Tóték kiásni az alapot. Meg is szenvedtek vele, az biztos. Tegnap találkoztunk a Móricz körtéren, ettünk egy jó nagy vikingburgert, aztán ment mindenki a dolgára. Nekem sietnem kellett, de ahogy este visszagondoltam, úgy tűnt, hogy te még elbeszélgettél volna kicsit. Remélem, majd legközelebb több időm lesz. Mert lett volna még biztos egy félórád. Például elmehettünk volna a Fehérvári úti piacra, ami onnan kb. 3 perc lett volna gyalog. Ott vehettünk volna alma, narancs, meg minden. Na, majd legközelebb.
Nem volt rajtad sapka, pedig nagyon hideg volt. Azt válaszoltad, hogy igaz, hogy nincs rajtad sapka, viszon két nadrág meg egy harisnyát vettél fel reggel. Ezek szerint nem volt valami szűk az a nadrág, pedig attól féltünk, mikor megvettük. Remélem, van másik is, nem pedig mindig az van rajtad.
Tegnap kérdeztem, hogy az orgonabokrok megvannak-e, meg a fenyőt meg kéne kicsit igazgatni. Meg mondtad, hogy az utolsó két leiland ciprus – mivel kevés fényt kap – nem fejlődik úgy, mint a többi. De azért azok is nagyobbak nálam.
Meg mondtad, hogy Cirinke nem megy ki a hidegbe, inkább az egyik virág földjébe rondít. Bezzeg Csíkoska, milyen hős volt, ő a legnagyobb hidegben is kiment. Igaz, akkor még férfi volt, és ment udvarolni. Putyuli – meg lehet, hogy már Cirinke is – elvesztette a férfi mivoltát, és így nem érdeklik a hölgyek, inkább ülnek a jó melegben. Hej, milyen szívesen elnyúlt Csíkoska meg Putyuli a padlófűtésen, emlékszel? Meg amikor ott voltam a múltkor, kinézett Pustyu, megkukkantotta, kivel beszélgetsz, és elég volt neki azt mondani, hogy Pisssstaaaa, iszol-e musssstot? Erre el is szelelt. Úgy látszik, jó a memóriája.
Na, megyek, dolgoznom kell. Pénteken nem tudok majd írni, mert megyek falura, temetésre.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat