Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-11-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-11-23

Kedves Jucó!
Nem is tudom, miért mondják oly sokan, hogy az indiai zene unlamas. http://www.youtube.com/watch?v=8QRfKKUAgNg A calcutta trión többször is voltunk mamával, sőt veled is elmentünk egyszer, de a jó melegben, füstölőkre rögtön elaludtál. Nem telt bele 5 perc, már szunyókáltál, a végére, mire befejezték, felriadtál. Nagyon kis aranyos voltál.
Na, most beteg vagyok, sosem voltam, nem is emlékszem, mikor fájt ennyire a torkom, mint az elmúlt két napban. Péntek éjjel szinte egy percet sem aludtam, annyira fájt, az elmúlt éjszaka meg aludtam ugyan, de vagy ötször felébredtem, hogy teljesen le vagyok izzadva, de enm csak egyszerűen izzadt voltam, hanem szinte csavarni lehetett volna a hálóingemből az izzadságot. Meg volt olyan, hogy arra riadtam, hogy ráz a hideg. Szerintem akkor ment fel a lázam, aztán meg ment lefelé, akkor izzadtam. És lám, bejöttem ma dolgozni, pedig mennyire elvem volt, hogy betegen otthon kell maradni. De azért jöttem be, mert 12-től lesz egy forgatás, amiben én vagyok a főszereplő, nem egy film, hanem egy banner, és belőlem csak a kezem látszik igazából. Szóval nem akartam elmenni már ma táppénzre úgy, hogy aztán szinte egész nap dolgozzak. Érted? Bejöttem 1-2 órára, aztán megyünk a forgatásra, holnap meg elmegyek vagy 2 napra. Ja, szaggat a torkom, elkezdtrem köhögni, meg csavar az orram, igencsak takonyos leszek. Van most egy ilyen vírus a levegőben, ez terjed, ettől betegszenek meg sokan.
Bár holnap mindenképp elmegyek az ikeába, venni akarok karácsonyi díszeket, illetve világítást, mert az nagyon jó, ha már hetekkel korábban készülünk az ünnepre. Remélem, ti is feldíszítitek a lakást. Mert régen, egyszer a megfigyelő ablakot körberaktuk fenyőágakkal meg a világítással, emlékszel? Az milyen szép volt.
Na, már elkezdtem köhögni is. Milyen ostobaság betegen bejönni. De itt 14 ember dolgozik egy légtérben, akik közül legalább 3-4 beteg, folyamatosan köhög, tüsszög. Csoda, hogy idáig nem rongyolódtam le, és bírtam. De megfigyeltem, hogy amióta a pincében vagyok, azóta sokkal gyatrább az állapotom. Sokkal jobban hullik a hajam, meg csak úgy elkapok egy ilyen vírust.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat