Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-07-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-07-16

Kedves Jucó!
Tegnap kétszer is hívtál, de nekem pont ki volt kapcsolva a telefonom, egy megbeszélésen voltam. Aztán visszahívtalak és kiderült, hogy azért hívtál, hogy megkérdezd, nem tudlak-e hazavinni, mert oly rosszul érzed magad. Vagyis fosol meg hánysz, és elkaptad egy betegtől a kórházban. De már majdnem hazaértél, mikor beszéltünk, plusz még gyalog is voltam, úgyhogy nem tudtalak volna elvinni. De aztán ma reggel írtad, hogy jobban vagy, de nem mész ma dolgozni. Pedig tegnap az fájt neked a legjobban, a hasadon kívül, hogy mindenképp végezni akarsz, és így egy nappal később fogsz szabadulni a Kútvölgyiből. De szerintem ezt úgy veszik, hogy ledolgoztad a napot, hiszen ott kaptál betegséget, vagyis üzemi balesetnek számít, azt pedig úgy veszik, mintha dolgoztál volna. Vagyis remélem, hogy így van.
Egyébként Vera is nagyon fosott, nyolcszor és egyszer hányt. Éjjel teleokádta az ágyát. Szegényke olyan kis büdöske volt. És a legrosszabb, hogy egyáltalán nem akart inni semmit. Pedig már szívószálast is vettem neki, mert eszembe jutott, hogy kiskorodban te mennyire szeretted. És tanítgattam színi, de csak fújni tudta, mert neked elég volt azt mondani, hogy csinálj úgy, mintha a cumisüveget színád, és tudtad. De mivel Verának nincs cumisüvege, kénytelen voltam valami hasonlót mondani: „csinálj úgy, mint amikor a gyertyát elfújod” és persze fútta, de azt gondoltam, rájön a nyitjára. De sajnos azóta is csak fú, azt a szót, hogy szíjj, nem érti. Viszont jó a memóriája, és folyamatosan fú. Érdekes, hogy milyen jól emlékszik régi dolgokra, például a két hónappal ezelőtti dolgokra a lakásban. Hol a szarvaska, vagy hol van Trudi. Ezeket mind tudja. Pedig pár hónaposan csak a mögötte álló tíz percre emlékeznek még.
Szóval nagyon szimpatikus nekem ez a Bláz, és remélem, ő lesz a férjed, nagyon szép dolog lenne. De legyél hozzá türelmesebb, mert úgy veszem észre, ideges szoktál lenni rá. És abból előbb-utóbb elege lesz az embernek. És tényleg jó lenne, ha eljönnétek a Balatonra.
Na, jó hétvégét, igyál sokat. Főleg ebben a nagy melegben, 39 fok van.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat