Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-03-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-03-06

Kedves Jucó!
Tegnap este elmentem fitneszszalonba, és mikor már beléptem, megcsapott a nagy izzadságszag. Na, gondoltam, biztos sokan vannak. Voltak is, de nem olyan sokan, 30-35 ember. Ez kb. 400 nm-es terem. De bizony, csak egy ember bűzölgött, az, aki már a múltkor is ott volt. Egy szakállas, zsíroshajú kövér ember. Egyébként mosolygós, csak rettenetes büdös. Olyan, ha valamelyik padnál van, akkor onnan az emberek 10 méteres távolságra mennek el. És nem veszi észre magát szegény. Mert én nagyon sajnálom. De akkor is rettenetesen bosszantó, hogy ennyire nem figyel arra, hogy ha ilyen izzadós fajta, akkor ne tornázzon nájlon pólóban. De szabályosan menekülnek az emberek. Ha kisúlyzózta magát, akkor elmegy hasizomgyakorlatra a terem másik felébe, és természetesen ott nagyon megritkul a közönség. És vesztemre mellettem volt az öltözőszekrénye, és pont akkor jött be, mikor én is ott voltam. Elment zuhanyozni – de gondolhatod, mire levetkőzött, mekkora ájert csinált – zuhanyzás után meg felvette az utcai ruháját. És az is ontotta magából a büdöst. De azért sajnálom, mert valószínűleg cukorbeteg és azt mondták neki, hogy le kell fogynia, különben meghal. Mint ahogy ezt mondták az egyik munkatársamnak is. Tehát eljár tornázni, lelkiismeretesen csinálja is, de ez a szag borzasztó. Tehát nem tehet igazából róla, de akkor is nehéz. És tényleg sajnáltam, mikor a háta mögött beszéltek róla, hogy a ruhája még a Máltai Vöröskeresztnek se kéne.
Valamikor – még a Boróka utcában – én is hasonló szagú lehettem, de azért nem ennyire. Mert bizony a tornapólómat volt, hogy tízszer is használtam, mielőtt kimostam. De ahogy Erik mondta, a róka sem érzi a saját szagát, úgy én sem éreztem, hogy búdos (ahogy az ír mondta) vagyok.
Bizony, erre figyelni kell, hogy az ember mindennap zuhanyozzon és tiszta ruhát vegyen fel. Mert az sem volt ritka, hogy amikor még a Grey-ben dolgoztam, 2-3 napig is ugyanazt a pólót vettem fel reggel. Ezt pedig nem szabad. Remélem, ezt te is tudod, és erre odafigyelsz.
Tegnap írtam SMS-t, hogy a polonium.hu-ra jöttek minták, olyan, amilyet szeretnél, és nézd meg, és írj, hogy milyen színűt, méretűt és mintájút szeretnél, és én megrendelem. Illetve kettőt is, csak írd meg, milyen legyen. De nem válaszoltál még.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat