Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-05-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-05-10

Kedves Jucó!
Alig van egy kis idôm, mindjárt indulnom kell a stúdióba. Az ilyet jobban szeretem, mint azt, amikor csak ülök itt tétlenül egész nap. Persze, az ilyen rohanás sem mindig kockázatmentes. Ilyenkor lehet elrontani valamit könnyen. Hej, el sem tudlak képzelni, amint ülsz egy irodában, és dolgozol. Vagy ha orvos leszel, reggel ott masírozol hátul a sor végén, amikor vizitel a fôorvos. Aztán majd lassan szépen feljebb, illetve elôrébb és elôrébb leszel a sorban. Azán egyszer te állsz legelôl. Azért az messze van, de egyszer biztosan így lesz. De ettôl függetlenül nem tudom elképzelni, amint munkába állsz reggel.
Na, most értem vissza a stúdióból. A Raiffeisen filmet kellet átalakítani, a bólogató kutyást.
Napok óta hol elborul, hol süt a nap. Én szeretem ezt az idôt, még azt sem bánom, ha esik néha egy kis esô. Be szokott még ázni nálatok a veranda? Remélem, nem. Errôl jut eszembe, hogy Nyuszi mesélte, a hétvégén pakolásztak a teraszon, és egy rajztáblát nekitámasztottak a falnak. Aztán szépen lefeküdt alukálni. De kora reggel arra ébredt, hogy nagyon nyávognak a kismacskák. Kirohant megnézni, mi lelte ôket. De kint látta, hogy semmi bajuk, sôt, édesdeden alukálnak. Hát, gondolta, biztos halucinál. De alighogy bement a szobába, megint nyivákolás. Kirohan, hát mit lát, a rajzoló deszkád mögött, három kis tarkamacska. Mert éjjel esett az esô, aztán jött egy terhes nagymacska, és bebútt. Közben meg még meg is fialt. Úgyhogy most van hét kismacskájuk. Kár, hogy neked nem kell. Bár sokat eszik egy macska, az biztos, de Putyuli lehet, hogy szívesen venné, ha volna játszótársa. Szerintem a mostani kör is Csíkos utódainak számítatnak, mert úgy néznek ki, mint ôsapjuk. Ja, régen írtam a várban lévô macskakirályságról. Hát, nincsenek új híreim. Az idén még nem jöttek elô, bár Macskaanyó rendszeresen hoz ennivalót nekik, de még maga a király nem foglalta el a méltó helyét, a Királyrétet. Bár már láttam az idén, épp táplálkozott. Persze a kisebbeket közel engedte a tányérhoz, mint az egy jó uralkodótól elváratik.
Zárom is soraimat, mert megjött az ebéd, füstöltsajtos tészta.
Most hallottam, hogy már lehet újkrumplit kapni, tudod, amit meg lehet egészben sütni. 275 Ft kilója. Ha olyan helyen jártok, vegyetek. Tudod, a nagyon kicsit jó megsütni, és sóval le lehet szedni a héját könnyedén. Csak vigyázz, mert könnyen megfogja a kezed, és legalább két napig barna lesz.





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat