Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-09-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-09-17

Kedves Jucó!
Van egy jó szám, amiről azt hittem sokáig, hogy Nirvána, közben meg David Bowie. De mintha már elküldtem volna neked régesrégen: http://www.youtube.com/watch?v=ZM0e1m9T9HQ
Majd hallgasd meg. Rá fogsz ismerni, mert annak idején sokat hallgattuk még a Boróka utcában.
Tegnap este találkoztunk, és neki nadrágvenni. Először a Levis boltba mentünk, ahol mondtad, hogy te egy piros nadrágot szeretnél, ha lehet kordbársonyt. Hálá (így: hálá) Istennek nem volt. De mondjuk nem estünk messze ettől, mikor kiszúrtad a Springfieldben azt a türkizkék nadrágot, amit fel is próbáltál, de olyan volt, mint egy harisnya, úgy rádsimult. Harisnya zsebbel.
Ja, itt egy szám, amit t5 évesen nagyon szerettem:
http://www.youtube.com/watch?v=c5nL1AUPGr0&feature=related
szóval nem volt jó a nadrág, de volt ott egy hasonló színű, de farmerből. Na, az aztán még jobban tetszett, úgyhogy megvettük. Bár fenékre nem százas, mert lelapít, de ha kicsit tágul, majd felveszi az alakod. Mert ugye neked legendásan szép feneked volt, kis gömbölű, csak a sok tanulástól lelappadt kicsit. De egy ksi tornikázással visszaugrathatod. Mert bizony az nagyon fontos az ember életében, hogy karban tartsa a testét. Én például hetente kétszer – minimum – elmegyek tornázni, és legalább egyszer, de inkább kétszer elmegyek az erdőbe sétálni legalább egy-egy órára. De e nélkül nem is tudnék dolgozni, mert a szellemi munkához jó fizikai állapot is kell. Szóval te majd járjál rendszeresen sétálni az erdőbe, meg a Tátrába. Bár tegnap azt mondtad, már szívesen elköltöznál Solimárról egy lakásba Blázzal. De hát ott aztán nem biztos, hogy lesz a közelben erdő. Meg olyan lakást szeretnél, amihez van kert is, ami meglehetősen nehezen kivitelezhető. Mosnjuk a Boróka utcában lakhatbnál, ed te sajnálnád Nyusziékat elküldeni. Hát igen, azért már ők is ott laknak vagy nyolc éve. De egyszer el fognak költözni, úgyhogy beülhetsz Blázzal. De én azt mondom, ahogy tegnap is mondtam neked, hogy ne hagyd egyedül mamát, nagyon rossz lenne, ha nem lenne kihez szólnia esténként. Bár azt is megértem, ha már önállósodni szeretnél kicsit. Főleg Blázzal.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat