Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-08-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-08-09

Kedves Jucó!
Tegnap is kevéske volt a jócselekedet, de azért volt. Méghozzá egy megbeszélés után a tárgyalóból kivittem mások után a szétdobált kávésbögréket, újságokat, így nem kellett a recepciósnak ezzel foglalkoznia. Bár végülis az ô feladata lenne, de tudom, hogy olyankor nagyon megalázottnak érzi magát. Vagyis mikor mások mocskát takarítja. Hát ezt a megaláztatottság-érzést spóroltam meg neki.
Most Bob Dylan Knockig on heaven door cím? számát hallgatom, amit a Guns and Rose is feldolgozott, de nekem sokkal jobban tetszik az eredeti. Ez 3 perces, míg a Guns and rózsáé 8 és fél. Sokkal elegánsabb, mikor nem boncolják annyira szét. Hagynak benne lehetôségeket. Ilyen az eredeti Bob Dylan szám. Ja, meg Eric Clapton is feldolgozta már, az övé jobb egy kicsit, de az igazi az eredeti.
Szerintem így van ez nagyjából a komolyzenével is, hogy ismered Chopint, amit sokféleképpen el lehet játszani. Persze nem olyan nagy különbségekkel, mint a fent említett esetekben, de ha jól ismered a darabot, meg tudod különböztetni, hogy melyik a jó, és melyik a rossz.
Képzeld el, tegnap megváltoztattam a vives jelszavamat, és ma reggel kérdôre vontak ketten is a munkahelyemen, hogy miért tettem ezt? Mert kiderült, hogy ez szabadpréda volt, mindenki kedve szerint járt fel az én jelszavammal, és úgy taktikáztak. Vagyis például levelezett egy fickóval a viven keresztül, és nagyon várta, hogy válaszol-e, csak azt nem akarta, hogy a fickóka lássa, hogy ô negyedóránként lesi, hogy bejelentkezett-e már, és így kiderüljön, milyen izgatott. Úgyhogy egy idegen ? jelen esetben az én vivemen ? keresztül leste az áldozatot. És még fel voltak háborodva, hogy nem adom meg az új jelszavamat.
De lehet, hogy te is szoktál így taktikázni. Lehet? Régen nem voltál ilyan agyafúrt, csakhát azóta fel is nôhettél.
Most lesz egy kampánya az Electro Worldnek, ahol vinni kell egy hógolyót az üzletbe, és ha bemutatod az információn, visszanyerheted a vásárolt összeget. Ezt én találtam ki, pontosabban loptam. Mert kiskorodban egyszer gyereknapon bemondták reggel a rádióba, hogy a vidámparkba annak nem kell belépôt fizetnie, aki hoz egy hógolyót. És bizony mi sehonnan nem tudtunk szerezni, így fizethettünk belépôt. Mert igaz, hogy összekapartunk egy kis jeget a mélyh?tôbôl, de mire odaértünk, elolvadt a zacskóban, és hiába mutogattuk a kis löttyöt a zacskó alján, nem engedtek be. Pedig még sírtál is.
Idôközben kiderült, hogy lefújták az egész kampányt, nem lesz az egészbôl semmi, de legalább annyi haszna volt, hogy eszembe jutott ez a régi történet.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat