Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-01-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-01-15

Kedves Jucó!
Szépen süt a nap, jó meleg van, kb.: 15 fok. Sajnos ennek nem lesz jó vége, mert állítólag elkezdtek rügyezni a fák, és ha jön egy fagy, fuccs. De majd meglátjuk, lehet, hogy az idén nem is lesz tél.
Eszembe jutott, hogy amikor elôször jött be az internet,a Perfect Médiában dolgoztam, és nagyon csodálkoztam, hogy mi is ez. Aztán nagyon belejöttem, egész nap csak játszottam rajta. A fônöknônek meg jött az anyja - mert a lánya elutazott nyaralni két hétre ? szóval ô fônökösködött, és rettentôen zavarta a mezôtúri asszonyt, hogy nem dolgozom, csak internetezem. Egyszer aztán odajött, és kérdezte, mi az az internet, amivel feszt játszom. Gyanítottam, hogy valami rosszban sántikál, ezért kivettem a gépbôl egy flopit, odaadtam neki, és azt mondtam, ez az internet. Azzal diadalmasan zsebrevágta a flopit, és azt mondta, majd munkaidôn kívül játszhatok internetet, de azt is csak otthon. Azzal diadalittasan elvonult. Hát így történt, hogy nem játszhattam tovább az internetet. Te szeretsz internetezni? Mert én nem nagyon, illetve van vagy 5-6 oldal, amit használok. Fôleg a hírkeresôt olvasgatom, meg a tevét. Mást nem is nagyon, de azért elismerem, hogy nagyon jó. Például emlékszem, amikor még anyám kéthetente küldött Bandi bá?-nak levelet légipostán. Mindig én vittem feladni a postára. Lehet, hogy már mondtam ezt a történetet, de én is szerettem volna hozzájárulni a boldogsághoz, ezért feladás elôtt minden levélre Bandi bá? neve elé odaírtam, hogy szpr. Merthogy pár nappal korábban láttam az Abigélben, hogy a borítékokra ezt írják, ha nagyon meg akarják tisztelni a másikat. Aztán jöttek mentek a levelek, én meg mindegyikre - anyám tudta nélkül - ráírtam, hogy szpr. Egyszer aztán azzal fogadott anyám, hogy mit m?velek én a háta mögött, mit írogatok én a levélre? Mert ezeket a leveleket kirakták a szálláson a portára, és Bandi bá? minden kollégéja szépen megnézte a borítékot, mert azt gondolták, ôk kapták. Aztán neki röhögni, mert az szpr. a szépremény? rövidítése. Vagyis a címzés Szépremény? Koloh András. Gondolhatod, hogy röhögtek. Pedig én csak jót akartam, illetve meg akartam tisztelni az öreget. Bandi bá' meg az elején csak hümmögött, hümmögött, aztán csak írt anyámnak, hogy ne nevezze ôt szépremény?nek.
Szóval ma már öt perc alatt fel tudom venni valakivel a kapcsolatot a világ másik felén is. Akkor meg egy levélváltás legalább egy hónapig tartott. De valahogy annak is meg volt a romnatikája. Meg az ember jobban meg tudta becsülni azt a levelet, mint ma, amikor csak ír valaki két-három sort, a másik meg rögtön delete. De azért jobb ez így, csak az sem volt rossz. Így mondom: szebb volt.
Ne felejtsd el, hogy ma van mamának a születésnapja! Remélem, vettél neki virágot.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat