Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-09-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-09-04

Kedves Jucó!
Hej, hej, péntek van, holnap nem kell dolgozni. Bár nem mondom, hogy nem szeretek dolgozni, eddig még nem volt bajom azzal, hogy reggel el kell indulni otthonról. De azért ez most jó, hogy holnap szombat.
Tegnap rendeltem egy csomó könyvet a Bookline-ról, köztük pár Mikszáth könyvet. Pl. a Noszty fiú esete Tóth Marival, Szent Péter esernyőjét, meg még egyet, amire most nem emlékszem, de biztos jó. Meg jó pár gyerekkönyvet, mint a Bóbitát, meg cinicini muzsika.
Van itt egy felvétel, ezen még én is ott voltam mint zörejes: http://www.youtube.com/watch?v=2SnOZ-IwN1E
Kár, hogy én nem kerültem fel a videóra. Na, mindegy.
Hajnalban írtam neked egy esemest, hogy ma délben találkozhatnánk a Mákos Gubában, meg hogy nagyanyádnak ma van a névnapja, és írhatnál neki egy esemest, mert nagyon örülne. Azt mondta ma, hogy annyira szívesen találkozna veled, és olyan büszkén sétálna veled az utcán, mert biztos nagyon szép vagy. Mondtam is neki, hogy az vagy. Meg jó magas is.
De hát nem válaszoltál az esemesre, gondolom, anyámnak sem fogsz írni, mert lehet, hogy megint nincs pénz a telefonodon.
Na, a nagy önbizalmamra gombot varrhatok, elvesztettük azt a tendert, amiben annyira biztos voltam, hogy megnyerjük.
http://www.youtube.com/watch?v=RqjgnmXS28Y
ezt a számot énekli az az öreg cigány ember, akit sokat hallgattunk, tudod, a deep forest nevezetű zenekaregyüttes vette fel annak idején a hetvenes években, aztán felhasználták és még Grammy díjat is nyertek vele, és egy fillért sem adtak a családnak, mert az öreg aláírt egy szerződést annak idején. Gondolom, kapott két szál kolobászt érte. Meg is találtam, itt van e:
http://www.youtube.com/watch?v=fDmp5rONOxM
csak jól összekeverték a szótagokat, hogy mutatósabb legyen. De azért fel lehet ismerni, ha meghallgatod az eredetit. Érdekes ez az internet, hogy mindent így meg lehet találni. Például Bandi bá’ reggel kérdezte, hogy pirkára hol vettünk csomagtartót annak idején. Nem emlékeztem, csak arra, hogy a XIII. kerületben. Így beírtam, és tessék, egy percen belül meg volt a cím, telefonszám. Ez elképzelhetetlen lett volna annak idején.
Szegény pirka is már biztos az enyészet útjára lépett. Pedig hej, de sokat mentünk vele.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat