Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-05-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-05-06

Kedves Jucó!
Gondoltad volna, hogy Nyuszi tanár akart lenni? De aztán meggondolta magát, és elment az építészmérnöki egyetemre felvételizni. De nem vették fel, így maradt operátor. Nagyon tehetséges, de elrontotta az életét ezzel, hogy nem tanult tovább. Vagy itt van pl. Pónó. Neki is csak egy érettségije van, és mennyivel okosabb és intelligensebb, mint sok diplomás. Mint például Rúd. Állítólag neki van egyetemi végzettsége. Ezt jegyezd meg, a diploma nem garantálja, hogy valakinek még esze is van. Ide sorolnám magam is, bár találkoztam nálabb butábbal is – igaz, nem sokkal –, akinek volt egyeteme. És a diploma leginkább arra jó, hogy van az embernek egy munkahelyen papírja arról, hogy okos.
Na, de nem erről akartam írni, hanem arról, hogy eszembe jutott a hétvégén, hogy milyen kis okos voltál mama hasában. Mert azzal játszottunk, hogy mama ült a napsütésben, és te nagyon ficánkoltál, és amikor betakartuk a hasát egy pléddel, akkor te abbahagytad az ugrálást. Biztos azt hitted, este van és aludni kell. De amikor levettem a plédet, megint elkezdtél rugdalni. De ezt többször is megcsináltad. Akkor eszembe jutott, hogy lehet, nem tudsz aludni, és csak kapálózol a nagy világosban. Akkor békén hagytunk, betakartuk mama hasát, és csendben is maradtál. De egy idő után igencsak untad a dolgot, mert 1-2 perc múlva elkezdtél fészkelődni. Vagyis folytatni szeretted volna a játékot. Így hát játszottunk még egy jó darabig.
Na, milyen volt a hosszú hétvége? Láttam, minden reggel felmentél a vivre, már 8 körül, amiből én arra következtettem, hogy otthon voltál, nem utaztatok el sehová. Nem is volt valami veri jó idő, egy csomót esett az eső.
Most van az érettségi magyrból. Bizony, egy év múlva te ülsz ott és reszket a lábad, vajon, mit adnak tételnek. Meg majd jön a szóbeli is. Nem tudom, a ballagásodra kit hívsz el? Mert arra az összes rokont el szokták hívni. Lehet, hogy Pécsről elhívjátok Kornéliáékat? Remélem, engem meghívsz, bár akkor nem mennék el, ha addig nem találkoznánk. Én nem szívesen találkoznék veled úgy, hogy ott a rengeteg ember meg az osztálytársaid. Így, öt-hat év után. Remélem, megértesz. Szívesen találkoznék veled, ahogy azt a múltkor már írtam is, de ott, a rivaldafényben semmiképp sem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat