Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-02-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-02-27

Kedves Jucó!
Jól kezdődik ez a nap is, bekapcsolom a gépemet, és meg se nyekken. Kérdezgettem pár embert, hogy ők fel tudnak-e kapcsolódni a rendszerre, de csak azt kérdezték, hogy nem szólt nekem senki? Mert ugye viccesen így akarták tudtomra hozni, hogy ki vagyok rúgva. Persze valami vindóz hiba volt, így már újra tudok írni. Erről a kirúgásról meg az jutott eszembe, hogy az ilyen típusú közlés nem is szokatlan. Például az egyik régi kreatívigazgatót úgy rúgták ki, hogy délben elment ebédelni, mire visszajött, már be sem tudott lépni a levelezésébe, sőt, a portással üzenték neki, hogy fél óra alatt szedje össze a cuccait, és menjen el, többé nem tartanak igényt a munkájára. Szép, mi? De hát aki magas pozícióban van, azokkal nem dolgoztatják le az egyhónapos felmondási időt, mert túl sokat tud, illetve sok kárt tud tenni a cégben, ha akar. Míg az alacsonyabb beosztásúakkal ledolgoztatják. Ezt jegyezd meg, legalább is a versenyszférában így van. Lehet, hogy ahol te fogsz dolgozni orvosként, nem így lesz. Mert szerintem ott sosem lehet olyan sokat keresni, hogy tiporják egymást az emberek a magasabb beosztásért. Meg egy főorvos nem tud, meg szerintem nem is akar kárt tenni abban, amit valamikor ő épített fel. Nem úgy, mint mama egykori főnöke, Wallernstein Szilvia, aki megmondta, hogy ha őt kirúgják valahonnan, mindent elkövet, hogy tönkre tegye azt a céget. És csak azért, mert akkor nyugodtabb a lelke. Szép kis lelke van, nem?
Ennél a kirúgási módszernél csak egy jobb van, mikor vasárnap este küldenek egy SMS-t, hogy köszönik szépen, nem tartanak igényt tovább a munkádra, és hétfőn már be se gyere. Angliában így küldték el a postások 1/3-át tavaly.
Na lassan mennem kell dolgozni, mert még én is kapok egy SMS-t.
Bár kapnék ... mert megint hetek óta nem írtál, illetve nem válaszoltál, hogy van-e MP3 lejátszód. Mert már írtam, hogy ez lenne a születésnapi ajándékod. De hát kénytelen vagyok újra megkérdezni, de ilyenkor úgy érzem, hogy tolakodó vagyok, különben válaszolnál. De lehet, hogy azért hallgatsz, mert a hallgatás beleegyezés, vagyis tudod, mi az az MP3, tehát nem tartasz rá igényt. De persze jobb lenne, ha ez normálisan derülne ki, nem így kikövetkeztetve.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat