Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-03-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-03-02

Kedves Jucó!
Lesz most annyi munkám, hogy nem mindennapos. Egész hónapban egy olyan ügyfélnek kell dolgozni, aki azt sem tudja, mit akar. Illetve nem az tartja velünk a kapcsolatot, aki dönt, illetve ketten is állnak fölötte, úgyhogy már nem is tudom, hányadjára csináltattak meg valamit úgy, hogy még igazából el sem kezdődött a munka. Egy website-ot kell nekik megtervezni, szöveggel kibélelni, és még semmit nem fogadtak el az alapdolgokból. Például azt, hogy mik legyenek a nyeremények, a főnyeremény, forgatott vagy animált anyag legyen, ki adja majd a szakértői véleményeket egy-egy csokifajtáról, mert nyolcat kell megírni. Például honnan tudjam, hogy milyen a málnás csoki, mihez ajánlható, vagyis milyen ételek után, milyen borhoz stb. de ezt még meg is tudom oldani, ha van elég idő, de abból van a legkevesebb. Az ügyfél hetekig ül egy-egy válaszon, aztán a kreatív munkára jut a legkevesebb. Ezt ki nem állom, közben meg mondják itt, hogy ennek az oldalnak nagyon-nagyon jónak kell lenni, mert ha ez enm jó, akkor nem dolgoznak velünk többet. De hát én csak hallgatok, megtanultam már rég, hogy a problémázó embert sehol nem szeretik. Hiába is van igazam, azt vagy nagyon okosan, vagy sehogy nem szabad előadni. Bizony, hol van már, amikor akkora király volt a kreatív, hogy mindenki hozzá igazodott. Régen volt.
De nem panaszkodom, szép idő van, süt a nap, Isten meg nem hagy el soha. Úgyhogy nincs okom panaszra. Volt már nehezebb is az életem, mégis itt vagyok, és semmi bajom.
Láttam, új kép van rólad az iwiwen. Meg sem ismertelek. Valami furcsa szót emlegetsz, hogy az milyen szép volt az. Gondolom, ez egy város neve, ahol voltál szteppelni. Egy fickóval álltál a képen, olyan furcsa volt a hajad, mintha be lett volna hullámosítva. De nem lehet jól látni, mert elég sötét a kép. De az biztos, hogy nem Bláz az. Gyanús.
Na, megyek dolgozni, nem nyavalygok tovább, vannak az életben olyan helyzetek – nem is kevés – amikor az embernek nem reklamálnia kell, hanem dolgoznia. Ez most olyan, meg lehet csinálni mindent, csak nem könnyű.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat