Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-05-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-05-20

Kedves Jucó!
Na, túl vagyok a táppénzcsaláson, pontosabban a szabadságcsaláson, mert nem mentem el az orvoshoz, hanem szabadságot veszek ki az elmúlt két napra. Pedig tényleg beteg voltam, szerintem lázas is, de nem tudtam megmérni, mert el van valahová pakolva a lázmérő. Biztos nem segített az állapotomon, hogy a lakásban éjjelente 10-12 fok van, nagyjából annyi, mint kint. Elképesztően hideg az a lakás és sötét. Még a Borókánál is sötétebb. Képzelheted, milyen. Érdekes, milyen óriási különbség van lakás és lakás között, még úgy is, hogy egymás föltött vannak. Mert pontosan a mostani lakás fölött lakom két emelettel, és fent meleg van, plusz napsütés, a földszinten meg Északi sark. Na, mindegy, szóval ez sem javított az állapotomon. De most demonstratív módon kitettem magam elé a pezsgőtablettákat, lássák, mily’ beteg vagyok.
Tegnap írtam neked egy esemest, hogy hamarosan Solimáron megyek keresztül, gyerünk bigmekenni. Válaszoltál, hogy most valamit nagyon tanulsz, de majd jövő hónap 15. után már jobban ráérsz. Persze tegnap is csak azért jártam arrafelé, mert Piliscsabára kellett kimennem megnézni az asztalos munkáit, hogy jók-e úgy, ahogy elképzeli.
Az előbb kérdezte a kisfőnök, aki itt a munkák meglétéért, illetve időben való elkészüléséért felel, hogy meggyógyultam-e, és rögtön azt is kérdezte, hogy halad a felújítás. Szóval biztosan sejt valamit, de tényleg beteg voltam. Csak nehezen tudják elképzelni egy ilyen deli emberről, mint én. Hej, az építkezés alatt mennyiszer beteg voltam, tényleg hálás lehetek nekik, és leginkább Istennek, hogy nem rúgtak ki annak idején. Én rég elkergettem volna magam, ha én vagyok a főnök. De akkor még azt mondták, ragaszkodnak hozzám, mert egy fontos alkatrész vagyok a Team motorjában. Ja, a mentségemre szóljon, nem szoktam betegeskedni, eddig egyszer voltam két napig táppénzen, de akkor annyira beteg voltam, hogy majd’ belepusztultam. Legutoljára akkor voltam olyan rossz állapotban, mikor egyszer mind a hárman influenzásak voltunk, és ott feküdtünk a Boróka utcában 40 fokos lázzal. Ennek pedig van vagy 16-17 éve.
Na, megyek dolgozni, mert már les a fent említett illető.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat