Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-10-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-10-09

Kedves Jucó!
Tegnap este küldtél egy esemest, hogy demóból négyest kaptál, ami gondolom jó eredmény. Meg azt is írtad, hogy tök jó a virágos blújz, amit vettünk a múltkor. Én meg váalszoltam, hogy örülök ennek is, örülök annak is. Meg, hogy jó éjszakát. Márt nem kartam írni, főleg kérdezni, mert nem akartam, hogy koptasd a forintot a telefonodról. Mert bizony azt megkérdeztem volna, láttad-e a videót, amit küldtem neked a múltkor Kínai Misiről. Ha nem, akkor most bemásolom, ide, hátha még akkor fent lesz az interen.
http://www.youtube.com/watch?v=4_o47Gs6DQ0&feature=player_embedded#t=36
szokták kérdezni falun, mit dolgozom, azt mondom ilyenkor, hogy Pesten csinálom az internetet. Akkor néznek nagyot, hogy milyen okos ember van itt közöttük. Végüsl is nem hazudok ezzel, hisz egy csomó mindent csinálok, illetve bővítek az interen. Azért interen, mert egy volt kollégám mondta, hogy hozzájuk jár egy takarítónő, aki mindig megkérdezi nagy jóindulattal, hogy „na, Zolikám, mi újság az interen?” szóval inter.
Nem tudom, hogy ez a demó a demonstrációt jelenti-e, de feltételezem. És azt is, hogy akkor ez anatómiából, Göbelsznél volt, ami aztán nagy eredmény. Ha nem így van, akkor bocs. De mindenképp nagy eredmény lehet, ha megírtad. Mert csak úgy nem szoktál írni soha.
Régen találkoztunk, amit igen sajnálok, de hát biztos megvan a dolgod meg a programod.
A szívem szakad meg sokszor, hidd el. Például, mikor ezt hallgatom: http://www.youtube.com/watch?v=HKnxmkOAj88
Mert ezt akkor hallgattam sokat, mikor úgy éreztem, már nem is élek, és csak ez tartott életben. Vagyis Isten. Hogy nélküle semmi nem történik, és ő az, aki a legmélyebb barlangból is képes felemelni a hozzá kiáltót. Na, nem érdemes keseregni, végül is péntek van, és itt a hétvége. Sajnálom, hogy vége a jó időnek, és nem mentünk el kirándulni. De hát ez jutott.
A lényeg, hogy tanulj szépen, és tedd azt, amire elhivatott vagy. Ha betegeket kell gyógyítanod, akkor azt.
Na, megyek, most már dolgoznom is kell valamit. Nem is keveset.
Jó hétvégét, kisbabos.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat