Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-06-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-06-23

Kedves Jucó!
Kegyetlen meleg van ma, szenvedek is szépen. Most vagy 28 fok, de lesz 35 is délutánra. Na, szóval azért nehezebb ma, mert tegnap meglehetősen leégtem a Balaton partján. Pedig be is kentem magamat, de mégis. Nem biztos, hogy le fog hámlani – mert az az igazán veszélyes leégés –, de nincs kizárva. És ma felvettem inget, jó szellős, ennek ellenére fáj a hátam. Szóval inkább jobb, ha hóka vagy, mint hogyha leégsz. Szerintem a te életedben majd el fog jönni az az idő, mikor a hókaság a divat. Volt is ilyen vagy száz éve még. Mert a napbarnítottság egyenlő volt a parasztsággal, vagyis a földműves munkával. Látod, hová juttattta az ember saját magát? És azt mondják, a föld nem a minénk, hanem csak kölcsön kaptuk a gyerekeinktől.
Na, olyan mérges vagyok – ahogy anyám mondaná –, majd’ kipikkanok. Írtam, hogy vettem egy tévét Erikéknek, letermeltem Szárszóra, és ott nem működik. Illetve a TV2 és az RTL megy, de az m1-nek csak képe van, hangja nincs. Gondoltam, jó az nekik, de aztán arra gondoltam, milyen dolog az, hogy viszek ajándékot, de rossz. Mert csak szobaantennájuk van, és arra csak három csatorna jön. Na, mindegy, most visszahoztam Pestre, visszaviszem, mert még garanciás.
Meg szombaton írtál egy SMS-t, hogy a nyelvvizsgád 90% lett, az érettségid meg 98%. Ezt nem értem, mert csak jövőre érettségizel, ha jól tudom. Gondolom, ez próbaérettségi volt, nem? Vagy annyira okos vagy, hogy már előreengedtek egy évvel? Vagy inkább az lehet, hogy pár tantárgyból, mondjuk németből érettségiztél, most meg nyelvvizsgáztál, és annak lett meg most az eredménye? Na, mindegy, de nagyon örülök neki, hogy ilyen kis okos voltál.
Mit csináltál hétvégén? Remélem, nem a melegben ültél otthon. De szerintem szombaton mehettél haza a szteptáborból, és akkor írtad a telefonodról – gondolom, ez már a régi számod – az SMS-t. Meleg van éjszaka? Mert emlékszem, volt ott oly’ meleg annak idején nyáron, hogy lent kellett aludni a pingpongasztal alatt. Meg van még az asztal? Szoktatok még játszani?
Na, megyek, dolgozni, illetve értekezni kell a tárgyalóban. Majd holnap írok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat