Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-03-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-03-26

Kedves Jucó!
22 fok lesz ma, jó meleg van. de bizony nekem ez nem sok örömet hozott jó darabig, mert tudtam, hogy jön a vizsgaidőszak. Vagy még rosszabb, az évzáró dolgozatok Tatabányán. Még mindig, 25 év után is rémálmaim vannak a matematikával kapcsolatban. Alig egy hete, hogy megint azt álmodtam, hogy írjuk az év végi nagy témazárót negyedikben, de én nem tudok semmit, mert nem is jártam be órára soha. Ez viszont így volt, mert mindig kitaláltam valami betegséget. Szóval ezt szoktam álmodni. Jön be a mamamatika tanár, hóna alatt nagy ív papírokkal, amin a feladatok vannak, és elkezdi kiosztani.
Egyébként holnap lesz a 25 éves érettségi találkozó, semmi kedvem elmenni, már csak ezek miatt a rémálmok miatt sem. De lehet, hogy segítene ezeket feldolgozni, ha elmennék. De igazából csak nyomasztana az a hely, úgy érzem. Na, majd meglátom, hogy elmegyek-e. legszívesebben egyedül mennék, ha mennék és ott körbejárnék mindent. De így, hogy megy a régi nagy banda, semmi kedvem. De tudom, hogy bennem van a hiba, nem így kellene az emberekhez állni. Így sincs sok barátom, mondjuk, egy, de ha ezt csinálom, sosem lesz több. De sajnos én mindig ilyen voltam. Zárkózott. Ez van. nincs kizárva, hogy apám óta vagyok ilyen antiszociális, ahogy mama mondta sokszor. De mondjuk Székely Eszterékkel jóban voltam, inkább azt lehetne mondani, hogy nagyon nehezen lehet a közelembe férkőzni, illetve nehezen fogadok bizalmamba valakit, de aztán ahhoz sokáig ragaszkodom. Ilyen Erik is. Rám mindig számíthat, bármi is van vele. Az, hogy ez kölcsönös-e, hát nem teljesen. Volt már nem egyszer, hogy csalódást okozott, de hát az lehet, hogy én vagyok inkább túlérzékeny.
A lényeg, hogy egyáltalán nem vagyok kíváncsi, hogy kivel mi van, illetve engem se faggassanak, hogy mi van velem. Nem tudom, lehet, hogy ez az utóbbi inkább a helyén való. Azért elmegyek, az eszem azt diktálja, hogy el kell mennem, a szívem szerint nem mennék én sehová.
Na, jó hétvégét, mondanám, hogy menj el kirándulni, de nem mondom, mert állítólag holna esni fog az eső.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat