Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-01-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-01-09

Kedves Jucó!
Mindig reggel szoktam írni, de most kicserélték a számítógépemet délelőtt, így csak most tudok, ebédidőben. Bár reggel írtam volna ... akkor nem lennék ilyen ideges, megint annyi a munka. És jönnek ide hőbörögni, hogy ez meg ez miért nincs kész. Na, mindegy, legalább most kicsit megnyugszom, ha veled beszélgetek.
Bár amit akartam írni, az sem valami megnyugtató, mert tegnap vizsgázott Kolbász. Most nem polgárjogból, hanem büntetőjogból. És persze ebből is megbukott. Mert emlékszel, a múltkori leveléből kiderült, hogy megszökött otthonról, mert már anyám hangjától gyomorideget kap. Na, én meg még megsajnáltam, és főztem neki paprikáscsirkét, mert az a kedvenc étele. Még ki is vittem neki a kollégiumba, hogy azzal se teljen a tanulásra fordított idő. És kiderült, hogy új nője van. Ott az emeleten, három szobával arrébb. Gondolom, nem is anyám miatt szökött vissza Pestre, hanem a rosszéletű nő miatt. Mert az, nézd csak meg az iwiwen a honlapját. „Hippi csaj vagyok én, aki sose nem tud megülni a seggén. Egyetemre néha bejárok, persze, ha más dolgom nincs.” Na, ez a hülye meg feszt ezt a nőt lesi. Van a nőnek valami zenekara is, remélem, Kolbász nem ragadtatta odáig magát, hogy még énekel is benne. Képes elrontani ezt a kikínlódott három évet, amilyen hülye. Szegény anyám meg még azt sem tudja, hogy a nő miatt van. Ha megtudná, biztos feljönne a kisöreg, aztán hazáig pofozná. Még szakállat is növesztett ez a féleszű. Úgy néz ki, mint Csegevara. Ott van a fényképe az iwiwen. Gyanítom, hogy az a valaki, aki azt mondta rá, hogy „tud élni ...”, az is ez a nő. Kolbász meg élvezi, hogy ilyen nagy laza. Na, mindegy, csak összeszedi magát. Mindössze az aggaszt, hogy a két legnehezebb tárgyból bukott meg ... és még nincs itt a vizsgaidőszak vége.
Remélem, neked nem fog elmenni majd az eszed ennyi idős korodban, mikor az orvosi egyetemre jársz. Nagy fájdalmat és fejtörést okoznál mamának. Meg hát nekem is, de ez nem számít.
Reggel jött egy vörösbegy is az etetőbe.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat