Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-04-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-04-15

Kedves Jucó!
Nem igaz, hogy itt a kolléganőket vagy épp mást nem zavar ez a hülye tűsarkú cipő vagy csizma. Itt jön-megy az egyik, és úgy veri a lábát, hogy zeng bele az épület. Pedig a házi rendben benne van, hogy ne kopogjanak a cipővel. Én se kopogok, bár nem is tudok.
Most kaptam egy megtisztelő felkérést, hogy vegyek részt a saját ötletem kivitelezésében, vagyis legyek öreg emós. Az a lényeg, hogy egy ifjúsági divatoldalt, portált fognak bevezetni és ahhoz kellett sajtóhirdetést kitalálni. De erről már írtam neked korábban. Szóval azzal nyertük meg, hogy ez annyira trendi oldal, hogy nehogy megmutasd apádnak meg anyádnak, mert akkor ők is így akarnak öltözni, meg kúlok akarnak lenni. És ennek egyik része, hogy emós öregek vonulnak szórakozóhelyről szórakozó helyre, és csinálják a fesztivált, táncolnak, lazítanak. És nincs elég szereplő, úgyhogy rám gondoltak még, mert nekem aránylag hosszú is a hajam, meg értem, miről szól az egész. Még fizetnének is érte valamennyit. Első hallásra elutasítottam, de aztán a szűk anyagi helyzetemet szem előtt tartva, lehet, hogy elvállalom. De nem hinném. Ja, és ehhez az az újsághirdetés, hogy egy rozzant ötvenes emóst mutatunk, aminek az a címe, hogy „apádnak ne!”, és ugyanez öreg nővel, de ott anyádnak ne! A headline. Na, ehhez kellenék most én. Nem is volna rossz, ha csak egy setéről lenne szó, de szerintem egy hétig minden este menni kéne a tuc-tuc diszkókba. Én meg életemben nem voltam diszkóban. Legfeljebb általánosban farsangkor hetedikben. Mintha akkor lettem volna egyszer, de nem biztos. Lehet, hogy bál volt.
Még mindig nem írtad meg, hogy akarsz-e jönni Írországba. Most már Erikéknek is sürgős lenne. Ma írnék is neked egy sms-t, ha itt lenne a telefonom, de otthon hagytam véletlenül.
Este találkozom Sárdival, nem láttam vagy három éve. Megiszunk egy sört a Majorkában, bár nem kéne, mert így is meg vagyok hízva. Van rajtam legalább 3 kiló felesleg. Nem tudok tőle megszabadulni hónapok óta. Már-már oda jutottam, hogy néha ki kell engednem a nadrágszíjból. Az a lyuk ráadásul még annak idején lötyögött. Most meg szűk.
Erikkel péntek este megyek Balatonszárszóra, mert szét kell verni egy falat, mert be akarja rakni a mosógépet, hogy Zommer Zsófia ott lehessen a gyerekkel hetekig.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat