Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-09-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-09-24

Kedves Jucó!
Felhívtak reggel az ekantok, hogy a bolgároknak készítendô ?kéz pénzt perget? filmhez kell kezet mutatni, illetve a filmben szereplô kezet szeretnék látni. Vagyis küldeni kell nekik legalább három kezet, hogy tudjanak választani. Szóval az én kezemet is lefotózták, csak az a baj, hogy a jobb kezem mutató és középsô ujjaim körme nem százas. Tudod, tavaly lecsípte a mosogatógép a körmöket, aztán egy negyed év múlva nôtt vissza. Emlékszel, küldtem is neked akkor MMS-t a kórházból, csak nem válaszoltál semmit. Lehet, hogy akkorra már kinyúvasztottad a telefonod, ezért nem írtál vissza. Szóval most lefényképezték a kezem, és elég rosszul néz ki, mert pont tegnap este vágtam le jól a körmöm, és ezzel már pár éve is baj volt. Mert nagyon kerek így a körmöm. Anyám annak idején annyira levágta, amennyire csak lehetett, gondolom, hogy ne kelljen s?r?n kínlódnia vele. Aztán így szépen lekerekedett, pedig a szabályos köröm az nem ilyen. Na, mindegy. A lényeg, hogy neked nemcsak a kezed, hanem a körmeid is szépek. Az fontos, hogy az embernek szépek legyenek a kezei. Sokan azt nézik meg elôször. Például, ha egyszer elmész egy állásinterjúra, meglátod, hogy figyelik a kezed. Mit csinálsz vele, hogy tartod, tördeled-e, vagy próbálod elrejteni. Ha szép, ápolt kezed van, már szereztél egy jó pontot. Nekem sajnos már, ha akarnám sem lenne 100%-os a kezem a lemetélt körmeim miatt. Nem baj, bár jó lett volna pluszba 20 000 forint, amit kaptam volna a filmforgatáson.
Nem szoktál reggelente fázni? Mert már csak 1-2-3 fokok vannak. Igaz, napközben van 25 fok, de hajnalban már fagy is. Milyen érdekes, hogy alig két hete még azt kérdeztem, tudsz-e aludni éjszakánként a melegtôl, most meg azt kérdem, nem fagysz-e meg éjjel.
Én ennek csak örülök, mert már fogytán van az orrfúfóm, meg a gyógyszerem, és nem akarok megint venni egy újabb adagot, szeretném ezekkel kihúzni az elsô komolyabb fagyig. Mert addig virágzik a parlagf?. Nagy csapás ez az allergia.
Ha teheted, menj el kirándulni a hétvégén, mert lehet, hogy az ôsszel ez az utolsó alkalom erre. Én is elmegyek, az biztos. Mert van egy álmom: megyek az erdôben, a hónom alatt tartom az ételhordós dobozom, amiben ott virít az aranygaluska, és én úgy eszem. Az igazi az lenne, ha volna nálam vaníliapuding is, de azért nem lehet egyszerre mindent. Meg is csinálom én ezt a nagy tervet.
Szóval, ha szeretnéd, hogy eljuttassak hozzád aranygölödint, értesíts, és elviszem Nyusziékhoz, vagy Pónóhoz, és neked csak érte kell menned. Nagyon örülnék neki, akkor is, ha még nem is találkoznánk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat