Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-05-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-05-06

Kedves Jucó!
Amikor Krétán voltunk a sarkon dolgozott egy görög nő a kisboltban. Na, neki bajsza volt, és ezt már itthon is hallottuk, hogy a görög nőknek bajsza van. persze nem olyan, mint amit pödörni lehet, de azért nagyobb, mint nekem. Ráadásul olyan volt a lába, mint az őzikének. Na, nem olyan vékony, hanem olyan szőrös. De nem is ezt akartam én neked mondani, hanem azt, hogy ma reggel vettem egy fonott kólácsot meg vajat, azt eszegettem. Rég vettem, majdnem akkor, amikor még Kolobász nálunk volt egy hétig, és reggelire bevert egy egész kalácsot, és fél óra múlva még megkérdezte a buszmegállóban, hogy mikor reggelizünk. Ja, és otthonra vettem két kalácsot, gondoltam, azzal elleszünk hárman – mama épp nem volt otthon – de Koli, miután bepuszilt egy egészet, még szemet vetett a miénkre is: „Átillá, még ennék …” na, akkor már nem adtam neki többet. Nem is tetszett neki, szerintem anyámnak is elsírta, hogy nem kap enni. Még megette volna a másikat is. Pedig anyám azt mondta, annyit eszik, mint egy kismadár.
Tegnap hallgattam a rádiót, és volt benne egy pszichológus, aki mondta, hogy a fiatal férfi úgy menekül otthonról, az anyja szorításából, hogy gyorsan megnősül. Mert az anyja nem tud tőle elszakadni, és ő csak ezt a kiutat látja. Ja, és az is jellemző ezekre az egyedekre, hogy nem volt lázadó kamaszkoruk. És bizony Kolobásznak sem volt, sőt, még anyám büszke is volt, hogy nem volt olyan hülye, mint én. Meg hogy a gimnáziumban is mondták, hogy ez a fiatalember milyen jól nevelt, büszke lehet rá az anyja, nem olyan, mint a többi hasonló korú hülye. Anyám meg boldog is volt, hogy ilyen deli fia van.
Csakhogy ezek a példányok szoktak felnőtt korban meghülyülni, és sokkal nagyobb baromságokat csinálnak, mint amit kamaszkorban csináltak volna. Ennek egyik példája a korai nősülés. Kolobász már 19 évesen családot akart alapítani. Hát nem tudom, hogy élnek. Állítólag nagy a boldogság, csak a nő annyira kapaszkodik Kolobászba, hogy ha haza akar menni, előtte napokig sír. Szép lehet.
Na, mindegy, ez van.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat