Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-12-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-12-01

Kedves Jucó!
Már hat napja szedem az antibiotikumot, mégsem javul a helyzet lényegesen. Éjjel is fél négytől ötig csak köhögtem, most meg már kezd fájni a mellkasom, mikor köhögök. Lehet, hogy kezdődő tüdőgyuszi. Még sosem volt. Úgy látszik, minden eljön egyszer. A gyerekemnek – ahogy te mondod – meg az egyik vesemedencéje nagyobb, mint kellene hogy legyen. Már születése előtt látták az ultrahangon, de azt mondták, féléves korára elmúlik, kinövi. Hát addig van még egy hónapja, de kétlem, hogy megjavul, mert idáig csak nőtt. Azt mondja Szécsényi Pista, a röntgenes főorvos, hogy lehet, hogy majd amikor elkezd járni, akkor csökken majd az a szűkület, ami miatt a tágulat keletkezett. Mert nem olyan katasztrofális méretű, csak azért figyelni kell rá. Pontosabban arra, hogy a veseállomány ne károsodjon, vagyis fejlődjön rendesen. Hát nem tudom, lehet, hogy annak idején veled vagy velem is voltak ilyen problémák, és maguktól megoldódtak, nem is tudtak róla a szülők. Most meg itt van ezzel az idegesség. De Isten nagy és mindenható, és meg fogja oldani minden problémánkat. Csak hinni kell benne.
Nem válaszoltál a tegnapi esemesre, amiben kérdeztem, találkozunk-e a mákusban. Lehet, hogy majd 12 előtt öt perccel írsz, ahogy szoktál. Jobb is lenne, ha nem találkoznánk, legalább nem fertőzlek meg. Bár nem hiszem, hogy még fertőző vagyok, csak simán én kínlódom ezzel a torokfájással. Naked elég jó az immunrendszered, nem voltál sokat beteg, bár a bölcsődés korodat végigköhögted Ursula nagy örömére. Mindig haza akart küldeni, hogy köhögsz, mama meg megmodta, hogy látott gyerekorvos – ő – és mehetsz. Őt meg a gutaütés kerülgette.
Szegény mamának meg nem lehet könnyű háziorvosként most, ebben a vírusos időszakban. De hát, ha valaki orvos, akkor ezzel számolnia kell. Bizony, neked is efl kell kötnöd a bugyingót vírusilag, hej. Az én háziorvosom sosem beteg, csak nagy ritkán, de akkor majd meg hal, azt mondja.
Na, megyek dolgozni, itt meg tüsszögnek, köhögnek körülöttem.
A junior szövegíró meg felmondott pénteken, mert hát pihenni akar. Ügyes.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat