Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-08-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-08-14

Kedves Jucó!
Szomorúan láttam tegnap, hogy levetted a fényképeidet a vivrôl, és egyedülálló lettél. Vagyis nem vagy már kapcsolatban. Hát, nem sokáig tartott. Vagy két hétig? Vagy addig se? De ez ilyen. Ennyi idôs koromban nekem is volt hasonlóban részem. Volt egy lány a faluban, akivel megbeszéltük, hogy mostantól járunk. Egész nap ültünk a lakótelepen a padon, és néztünk magunk elé. Meg ha beszélgettünk is, mindig (Szeghalomn: feszt) csak az osztálytársaimról kérdezgetett. Háromról is, Farmasiról, Papp Laciról meg Bartalusról. Aztán kiderült, hogy ôk tetszenek igazából neki, csak sehogy sem tudott a közelükbe férkôzni. Így rajtam keresztül szerzett róluk információt. És amikor szépen mindent kiszedett belôlem, akkor rástartolt Farmasira, én meg csak pislogtam, mint a gyalogbéka. Hát, ezen túl kell lenni, és tényleg igaz az, hogy az elsô pofon a legnagyobb, aztán a többit lassan megszokod. De ez nem azt jelenti, hogy ez rossz. Sokat gyötrôdik emiatt az ember, de majd, ha annyi idôs leszel, mint én, úgy fogsz ezekre a dolgokra visszagondolni, hogy hej?, milyen szép is volt annak idején. Majd meglátod.
Nem tudom, megkaptad-e a freemail címedre az MMS-emet, minden estere nem válaszoltál rá. Pedig sokmindent kérdeztem benne. Rólad, Putyiról, Bofurról. Neki is levetted e fényképét, remélem, Puttyantó nem kapta be vacsorára. Meg ami képet fennhagytál magadról, azon Csipke Rózsika vagy, aki ? gondolom én ? várja, hogy valaki megcsókolja.
Azt is kérdeztem, hogy szoktad-e olvasni bögre tevét. Szerintem, ha idáig nem is olvastad, mostantól fogod, úgyhogy ezt is, amit épp most írok, hamarosan olvasod.
Prevelit ma is megnéztem a m?holdról, és hej, nagyon szép. Közben meg Skoulas nev? énekest hallgatok. Ajánlom neked is.
Szerda reggel, vagyis holnap találkozom mamával a Petrezselyem utcában a CIB-nél, milyen jó lenne, ha te is eljönnél. De gondolom, eszed ágában sincs. De ha most ezt olvasod, szánj rá egy percet, hogy végiggondold. Szerintem nem lenne rossz.
Kicsit rosszul állok a jócselekedetekkel megint. Például a legrosszabb, mikor sehová nem megyek, így nincs kivel jótékonykodni. Például szombaton is csak annyira futotta, hogy a sorban a boltnál magam elé engedtem egy anyukát, akinek ott ordított egy gyerek a karján. Igaz, álltak elôttem még vagy öten, de mondtam is neki, hogy szerény segítség ugyan, de szívbôl jön. Aztán meg öt másodperc múlva a pénztáros nô elôre hívta, így még kevesebbet ért a jótékonyságom. De jobb, mint a semmi, nem?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat