Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-10-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-10-20

Kedves Jucó!
Azt már írtam tegnap, meg azelőtt, hogy egy kampányban egy megcsalt nő nevében írogatok. Rengeteg levél jön, amiből most kettőt bemásolok. Nagyon szórakoztatóak és tanulságosak.

1.
Helló!

Először is bocs hogy zavarlak. Még nem ismerjük egymást. Nos láttam a tv-ben a kiárusítást, és hát meg is néztem. Természetesen a cuccok jók... főleg a fender gityó. Viszont érdekelne hogy ez a történet tényleg igaz-e? Rákérdezek ilyen dolgokra... utálom ezért magamat... deee mégis csak kíváncsi vagyok. Főleg azért mert bele gondoltam mi van akkor ha mondjuk van egy feleségem és kimegyek Ausztráliába, és ott megismerkedem egy lánnyal akit megkedvelek de mint barátot vagy esetleg már ismertem de csak a barátom. Ezek után véletlenül lekap a híradó (vagy valamilyen más élő adás) ahogy sétálok vele. Aztán haza jövök a feleségemhez, és jóformán örülök ha wc ülőke kerül a seggem alá kábel húzás közben.Jó nyilván nekem fogalmam sincs a részletekről... nem tudom hogy ölelgette. stb... Na de mi van ha kiderül hogy mondjuk szeret? és csak egy barát volt?... Jó mondjuk ehhez tényleg semmi közöm. Szóval ha nem szeretnél ne válaszolj. Csak érdeklődtem. Mert ha 1% eséllyel mégis csak tévedés... akkor már nem hiszem hogy egy bocsi elég lesz.

Üdv

(Ezt egy 18 éves gyerek írta, és ritka szellemes a többiekhez képest. És meglehetősen naiv, így kicsit fel kellett világosítanom, és írtam neki egy szép levelet a reklámról.)

2.

> vaterával kapcs:
>
> na és akkor mi van ha megcsal?! talan talált nálad jobb
> nőt?! vagy nem?? azert ez mocsok dolog amit
> művelsz!!!!!amugy meg tuti nem igaz ez az egész, egy bazi
> nagy kamu!!! nem hiszem hogy ezt a sok reklám szarságot
> berci egyik ismerőse (barátja, csaladtagja) sem latja és ne
> szolna neki, hogy te itthon mit muvelsz a
> cuccaival.(sajnos) még a csapbol is a te szarságaid
> folynak...
> ha en lennek a berci helyébe es mire haza jonnek ezt
> csinalná velem a csajom akkor az lenne az első, hogy
> jómegverem és ha túléli AKKOR ugy dobnám ki a lakasbol, mit
> macskát szarni!!!!
>
> egy undorito kurva vagy!!!!!!!!


(Ennek a fickónak a beceneve Lejszi. Biztosra akart menni, így kétszer is elküldte ezt a levelet. Én meg nem tudtam megállni bosszú nélkül, így mindkettőre válaszoltam. Az első levelet így kezdtem: Kedves Lesszi! És megírtam, hogy köszönöm, és lehet, hogy tényleg el kellene gondolkoznom stb.
A második levelet pedig így indítottam: Tisztelt Rejszi! És itt hivatkoztam az első levélben megírtakra. Nincs kizárva, hogy észre sem vette.)


3.
Szia Vera. Sajnálom, hogy ennyi negatív hozzászólás érkezik Vaterán, lehet, hogy Vera vagy, vagy esetleg egy Vaterás dolgozó, deee nagyon jól csinálod és gratulálok a reklámhoz és bárki-bármit mond, hogy sikkasztás meg egyebek azok a bolondok,mert nem értékelik a "viccet" és az igazi oldalát. Nézzen meg 1 másik reklámot az aki azt mondja erre , hogy átverés meg hazugság. A WC tisztító is átverés ...A kola automatába se dolgoznak manók
Szóval kitartás és örömmel várom Berci tárgyait;)

(Ő csak egyszerűen normális)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat