Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-12-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-12-11

Kedves Jucó!
Még azt is sikerül elrontanom, amit nem lehet. Itt van az iwiw, én nem tudom, hogy van, de napok óta nem tudok belépni. Pedig nem is felejtettem el a jelszavam meg semmi. Bár a múltkor buheráltam valamit az email címmel. Úgy látszik, sikeresen megváltoztattam. A másik a g-mail. Az meg annyira lassú, hogy egy napig tart kinyitni egy levelet, illetve ha válaszolni akarok valakiére, órákig van kiírva, hogy betöltés. Ráadásul már azt sem írja ki, hogy kikkel tudtam tartani a kapcsolatot cseten. Eddig mindig jelezte, kik vannak elérhető állapotban. Most meg már meg sem jelenik semmi.
Hát nagy műszaki zseni vagyok, az biztos. Ráadásul az itteni munkatrsak sem valami kedvesek, ha munkáról van szó. Mondták, hogy egy bizonyos Roliaval egyeztessek egy banner ügyében. Odamentem hozzá és vagy öt percig álltam ott, nem akartam zavarni a nagy munkában – épp levelet írt valakinek –, de azért az mégis túlzás, hogy öt percig úgy csinál, mintha észre sem venne. Csinálhattam volna, hogy sarkon fordulok és otthagyom, de akkor vesztes lettem volna. Itt nem a győzelemről van szó, hanem arról, hogy nem szabad meghátrálni, főleg megsértődni nem, mert utána besorolnak a sértődőd primadonnák közé. Úgy kell csinálni, mintha észre sem vennéd a bunkóságát. Aztán egy idő múlva talán kapcsol, hogy nem így kéne viselkednie. Igazából rosszabbul jár, ha én is így viszonyulok hozzá, mert találhatok ki olyan ötleteket, amibe ő belegebed meg túlórázhat. Mert ha a főnökének tetszik – és általában tetszik, amiket kitalálok –, akkor neki meg kell csinálnia. De itt jön Jézus tanítása: rosszért rosszal ne fizess. Ezért a türelem az én fegyverem. Normális leszek vele, és akkor talán leesik neki, hogy nem épületes dolog, amit csinál.
Tegnap összefutottam Beukával. Két hét múlva szül. Mondta, hogy látott téged a viven, és nagyon szép nagy lány lettél. Bizony, nehéz volt elképzelni, amikor még az alkaromon hasaltál egyhónaposan, hogy egyszer ilyen szép nagy hölgyemény leszel. De hát eliramlik az élet. Valójában ez nem igaz. Annak iramlik el az élete, aki lusta, és ül a langyos vízben. Itt van ez a teljesen új munkakör meg feladat. Kényelmesebb lett volna ülni tovább a megszokott, de süllyedő hajón, mint átevickélni erre a kicsi, kényelmetlen, de száguldó motorcsónakra. Hú, nagyon nagyot mondtam most. De így van ez valahogy.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat