Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-09-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-09-25

Kedves Jucó!
Volt egy munkatársam, Csimmbumm, aki már nem dolgozik itt. Elég hülye egy alak volt. Például, amikor elindult a wiw, minden századik új ismerősét kiírta az üzenőfalra, és arra fésülte a haját, hogy már milyen sok ismerőse van. Történt egyszer, hogy megnősült, és a nászútról hazajövet az ifjú feleségecske összemelegedett egy barátjával. És amikor ez kitudódott, olyan ideges lett, hogy azokat az ismerőseit, akik tudhattak erről a dologról, törölte az ismerősei közül. Azóta is, ha valaki összezördül valakivel, azt szokták itt mondani, vigyázz, mert töröllek az ismerőseim közül, mint Csimmbumm. Azzal mindenki nagyot röhög.
És itt kapcsolódik be a hétvégém a történetbe. Ugyanis anyámék följöttek Kolobászhoz egy órára, hogy felhozzák a cuccait, meg nekem is hoztak bejglit. Odahívott anyám a Zenta utcába. Oda is mentem vasárnap reggel, anyámék végeztek is Kolobásznál. Ott álltak négyesben az utcán, mikor mentem feléjük. Csakhogy, amint megláttam anyámat, elkezdtem nevetni. Odaköszöntem neki meg Kolobásznak – aki időközben elfordult, talán nem tetszett, hogy nevetek – és a nőjének, aztán odamentem Bandi bá’-hoz a kocsihoz segíteni. Akkor beszéltem egy-két szót a kisöreggel, közben Kolbász meg a nője elindult fölfelé, de úgy, hogy nem is köszöntek. Csak az a kis disznó nője nézett rám, mintha véres rongyot látna. Közben utánuk köszöntem, és mondtam anyámnak, menjünk el ide a sarokra, igyunk egy kávét. Kicsit csodálkoztam is, mi baja van Kolbásznak, talán, hogy nem mentem oda gazsulálni azok után, ahogy viselkedett a múltkor, amikor ott ordított velem? Nem tudom. De egy biztos, egy óra múlva törölt az ismerősei közül a wiwen. Így büntetett, hogy jó kedvem volt, vagy talán, hogy anyámékat elhívtam kávézni, ők meg vidáman jöttek. Mert az már a múltkor sem tetszett neki, hogy anyám nagy vidáman beült az autómba, és elhajtottunk, ő meg ott puffogott tovább.
Szóval így büntetett ez a szerencsétlen. Te sose tedd magad nevetségessé az ilyen pitiáner cselekedetekkel. Sajnálom egyébként Kolbászt, hogy ennyire kisstílű.
Esik az eső, de ez ne tántorítson el a hétvégi kirándulástól, mert meglásd, holnapra kisüt a nap, szombatra meg még meleg is lesz. Én biztosan megyek a hegyek közé.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat