Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-11-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-11-12

Kedves Jucó!
Reggel elmentem a megkívánsz szendvicseshez, illetve hát időben jöttem dolgozni, és még nem volt itt senki, úgyhogy inkább elmentem enne valamit, minthogy itt üljek a kocsiban egy órát. Vettem két szendricset – ahogy kiskorodban mondtad – és eszembe jutottak a régi szép idők. Akkor még ötöt ettem, de te is simán bepusziltál annyit. Hej, ma már más a helyzet, sokba kerül. Ráadásul oda is korán érkeztem, így csak a fele felhozatal volt, mint egy órával később. De azért finom volt. Emlékszel, régen vettünk egy dobozzal, amiben öt volt, és azt elvitted magaddal az iskolába. Persze nem értünk oda, te már mindet elpusztítottad. Jó huzatod van, az biztos.
Nem válaszoltál az SMS-re, pedig szép idő lesz szombaton. Vasárnap nem érek rá, de azért megoldható, ha te csak akkor tudsz eljönni a hegyekbe sétálni.
Most azt a számot hallgatom, amit te is előadtál furulyával, illetve zongorakíséárettel. Tudod, a Hallelujah-t. Bizony, bizony, a legnagyobb szorongattatásban is csak ez marad az embernek. Vagyis Isten. És végülis örülök, hogy olyan ez a Bláz. Vagyis megnéztem a vives adatlapját, illetve a testvéréét, akit most vettek fel az egyetemre, és láttam, hogy valamilyen egyháznak a rendezvényén vett rész, azt hiszem katolikuson. Hát senki nem lehet tökéletes, de hát még mindig jobb, mintha emós lenne. És remélem, téged is elért kicsit a hit. Mert majd meglátod, mennyire fontos az ember életében. Ahogy azt a múltkor hallottam, a legrosszabb, ami csak megtörténhet valakivel, hogy Isten nélkül éli le az életét, és így istentelenül is hal meg. Úgyhogy az embernek mindig készen kell állnia, lélekben, mindig Istent kell keresnie.
Talán rémísztő ez így, ez a szöveg, de valójában egyáltalán nem az. Én is sokáig berzenkedtem ellene, de csak addig, míg meg nem értettem. Remélem, egyszer te is érteni fogod.
Tegnap voltam Erikéknél és megnéztem a Belső tenger című filmet. Nagyon szép film, ha tudod, nézd meg. Lehet, hogy még kicsi vagy hozzá, de nem biztos. Lassan elmehetnénk moziba, nem? Jó lenne.
Na, lassan nekiállok dolgozni, mert Erik tegnap kapott valami olyan munkát, amit egyedül nem tud megoldani. Egy tender, tehát csak akkor fizet, ha megnyerjük. De jobb, mint a semmi.
Hej, jó lenne, ha írnál. Most már megint úgy vagy vele, hogy nem válaszolsz soha. Szinte.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat