Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-03-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-03-09

Kedves Jucó!
Bekapcsoltam megint Bob M. Zionját, és van egy olyan, ahol csak egy kép van az énekesrôl, amint épp rázza a haját. Csak nehogy úgy járjon, mint Nyuszi. Történt ugyanis, hogy nyuszimuszi-aranyos, két-három évig növesztette a haját, hogy raszta legyen. Szépen meg is nôt, be is rasztázta, de a múltkor rövidre vágott hajjal jött dolgozni. Kérdeztem, mi történt a nagy gonddal elôállított hajával. Elmesélte, hogy hétvégén volt egy fellépésük, és annyira rázta a fejét, hogy a csodás rasztahaja lerepült a fejérôl. Mert az olyan, hogy egy idô után eltörik a haj. Mivel nem tud kihullani az egyébként egy-két évig élô hajszál, egy idô után eltöredezik. Na, és így esett meg a nagy szégyen, hogy lerepült Nyuszi haja.
Egyszer még Hanka is növesztett rasztát, nem? Meg Taki bácsi is. Nekik is fel kell ám készülni, hogy elôbb-utóbb megadja magát a gravitációnak a haj.
Elég rossz idô van, és teljesen le vagyok hangolva, ha arra gondolok, hogy hétvégén a sár miatt sehová nem tudok menni. Legfeljebb fitnesszalonba. Attól sem vagyok túl boldog, hogy Yavannát még mindig nem kerested fel. Talán jobb lett volna, ha már elpusztult volna, akkor már túllennénk az egész fájdalmas elváláson. De így?
Van most egy reklámja az OTP-nek, ahol léggömbök szállnak a magosba, meg egy kislány fog egyet, és a szüleivel együtt besétál a bankba. Annak a zenéje az Oz a csodák csodájának egyik száma. Azt mondta az egyik munkatársam, hogy amikor meghalt az unokahúga, ez a zene ment, mikor temették. Mert a lánynak ez volt az utolsó kívánsága. Mondtam is már ezt, hogy egyszer csak, 14 évesen elkezdett fájni a térde, elvitték orvoshoz, kenegették, nem gyógyult, aztán vizsgálták, és kiderült, hogy csontrákja van. És egy év múlva le kellett vágni a lábát, aztán m?tötték jobbra-balra, de nem sikerült megmenteni. Végül szép lassan meg is halt. És szegény kislánynak az volt a legrosszabb, hogy folyamatosan a kétségbeesett szüleit látta maga körül. És még ô vígasztalta ôket. Borzasztó megrázó történet. Még mielôtt meghalt, már úgy fél lábbal, akkor is mondogatta a mamájának, hogy túl fogja élni, és fognak még ôk együtt sétálni a folyóparton. Meg lesz még neki gyereke is. Közben meg írt egy szép búcsúlevelet az osztálytársainak, szüleinek, húgának, meg még azt is kitalálta, milyen legyen a búcsúzenéje. És most ez megy az OTP-ben, a szöveg meg hozzá az, hogy ?ki mondta, hogy az álmok nem válhatnak valóra?? gondolhatod, mit éreznek a szülei, amikor ezzel a reklámmal találkoznak. Bizony mondom neked, más a fél életét adná, ha találkozhatna azzal, akit annyira szeretett. Mert nagyon nagy luxus elherdálni azt, amit az élettôl kaptál. De egyszer majd magadtól is rájössz.
Most találtam meg a youtube-on egy nagyon régi számot, a Blue Oyster Cult zenekar Astronomy számát. Abból is a feketekockába srt együttesevest. Mert több is van. Ezt én 14 éves koromban nagyon szerettem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat